Op de beursvloer

Car Wash Show Europe: maak kennis met de exposanten

Tijdens Car Wash Show Europe 2019 Foto: ProMedia

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste producten en diensten in de autowasbranche? Bezoek dan in september Car Wash Show Europe en ontdek slimme oplossingen om jouw bedrijf te laten groeien.

Tijdens Car Wash Show Europe worden de nieuwste producten en diensten in de autowasbranche gepresenteerd. Meer dan 80 exposanten laten op hun stand zien welke slimme oplossingen er zijn om een carwash op te bouwen, te moderniseren en verduurzamen en verder te laten groeien. Van leveranciers in autowasinstallaties voor elk type carwash – van kettingwasstraat tot interieurbaan, rollover en wasbox. Tot fabrikanten van chemie en detailing producten, stofzuigers, wateroplossingen, data- en betaalsystemen en diverse technische componenten.

Bekijk de lijst

Exposanten uit heel Europa zullen Car Wash Show Europe 2023 bijwonen om hun nieuwste producten, diensten en innovatieve technologische oplossingen te tonen. Benieuwd welke exposanten er allemaal op de beursvloer aanwezig zullen zijn? Bekijk hier de deelnemende bedrijven.

Op de beursvloer is er ook genoeg gelegenheid om te netwerken. Foto: Car Wash Show Europe 2019

Het grootste carwashevenement van Europa vindt op 21 en 22 september plaats in EXPO Greater Amsterdam. Naast de beursvloer zijn er kennissessies, netwerkborrels en een Car Wash Dinner met award uitreiking. Ben jij erbij? Meld je hier aan en mis het niet!

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Car Wash Show Europe: maak kennis met de exposanten | CarwashPro
Op de beursvloer

Car Wash Show Europe: maak kennis met de exposanten

Tijdens Car Wash Show Europe 2019 Foto: ProMedia

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste producten en diensten in de autowasbranche? Bezoek dan in september Car Wash Show Europe en ontdek slimme oplossingen om jouw bedrijf te laten groeien.

Tijdens Car Wash Show Europe worden de nieuwste producten en diensten in de autowasbranche gepresenteerd. Meer dan 80 exposanten laten op hun stand zien welke slimme oplossingen er zijn om een carwash op te bouwen, te moderniseren en verduurzamen en verder te laten groeien. Van leveranciers in autowasinstallaties voor elk type carwash – van kettingwasstraat tot interieurbaan, rollover en wasbox. Tot fabrikanten van chemie en detailing producten, stofzuigers, wateroplossingen, data- en betaalsystemen en diverse technische componenten.

Bekijk de lijst

Exposanten uit heel Europa zullen Car Wash Show Europe 2023 bijwonen om hun nieuwste producten, diensten en innovatieve technologische oplossingen te tonen. Benieuwd welke exposanten er allemaal op de beursvloer aanwezig zullen zijn? Bekijk hier de deelnemende bedrijven.

Op de beursvloer is er ook genoeg gelegenheid om te netwerken. Foto: Car Wash Show Europe 2019

Het grootste carwashevenement van Europa vindt op 21 en 22 september plaats in EXPO Greater Amsterdam. Naast de beursvloer zijn er kennissessies, netwerkborrels en een Car Wash Dinner met award uitreiking. Ben jij erbij? Meld je hier aan en mis het niet!

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.