TheCarwash opent opnieuw haar deuren na ravage 
drie maanden dicht

TheCarwash opent opnieuw haar deuren na ravage 

De wasstraat is in totaal drie maanden dicht geweest Foto: TheCarwash

Na bijna drie maanden dicht te zijn geweest, hoopt TheCarwash in Oss vlak voor kerst weer haar deuren te openen. De carwash liep grote schade op toen een bestuurder in september met 50 kilometer per uur door de wasstraat schoot.

Dat meldt Dtv Nieuws. De bestuurder van de auto trapte ten tijde van het voorval waarschijnlijk per ongeluk op het gaspedaal in plaats van de rem, waardoor hij met hoge snelheid door de wasstraat vloog. Flarden van wasborstels lagen verspreid over het terrein en een paaltje met de lichtsignalering werd eruit gereden.

Tom Muskens, eigenaar van TheCarwash, meldde destijds op sociale media dat de technische schade enorm was. “We moeten de schade beoordelen en reparaties uitvoeren om de veiligheid van onze klanten te waarborgen.” Dat dit traject drie maanden zou duren, had Muskens echter niet verwacht.

“Eerst werd er gedacht aan het repareren van de schade, maar vrij snel werd er overgeschakeld naar een plan voor een compleet nieuwe installatie. De machinebouwers zijn inmiddels bijna klaar met het plaatsen van de installatie en volgende week komt degene die de besturing en de software gaat regelen”, schrijft Dtv Nieuws naar aanleiding van een gesprek met Muskens. Als alles volgens plan verloopt, opent TheCarwash vlak voor de Kerst weer haar deuren.

Grote schade

Muskens vertelde in september van dit jaar aan CarwashPro dat niet alleen de schade aan de carwash enorm was, maar dat ook de schade die ontstaat naar aanleiding van het niet kunnen ontvangen van klanten, aanzienlijk zou zijn. “Het zal oplopen in de duizenden euro’s. In principe zijn we natuurlijk verzekerd voor het omzetverlies. En voor de schade aan de machine en dat soort dingen. Maar je kunt niet alles daarin wegzetten. Klanten die we hierdoor misschien kwijtraken, krijg je niet meer terug.”

Bekijk hieronder de video van het ongeluk. 

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Else Van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

TheCarwash opent opnieuw haar deuren na ravage | CarwashPro
TheCarwash opent opnieuw haar deuren na ravage 
drie maanden dicht

TheCarwash opent opnieuw haar deuren na ravage 

De wasstraat is in totaal drie maanden dicht geweest Foto: TheCarwash

Na bijna drie maanden dicht te zijn geweest, hoopt TheCarwash in Oss vlak voor kerst weer haar deuren te openen. De carwash liep grote schade op toen een bestuurder in september met 50 kilometer per uur door de wasstraat schoot.

Dat meldt Dtv Nieuws. De bestuurder van de auto trapte ten tijde van het voorval waarschijnlijk per ongeluk op het gaspedaal in plaats van de rem, waardoor hij met hoge snelheid door de wasstraat vloog. Flarden van wasborstels lagen verspreid over het terrein en een paaltje met de lichtsignalering werd eruit gereden.

Tom Muskens, eigenaar van TheCarwash, meldde destijds op sociale media dat de technische schade enorm was. “We moeten de schade beoordelen en reparaties uitvoeren om de veiligheid van onze klanten te waarborgen.” Dat dit traject drie maanden zou duren, had Muskens echter niet verwacht.

“Eerst werd er gedacht aan het repareren van de schade, maar vrij snel werd er overgeschakeld naar een plan voor een compleet nieuwe installatie. De machinebouwers zijn inmiddels bijna klaar met het plaatsen van de installatie en volgende week komt degene die de besturing en de software gaat regelen”, schrijft Dtv Nieuws naar aanleiding van een gesprek met Muskens. Als alles volgens plan verloopt, opent TheCarwash vlak voor de Kerst weer haar deuren.

Grote schade

Muskens vertelde in september van dit jaar aan CarwashPro dat niet alleen de schade aan de carwash enorm was, maar dat ook de schade die ontstaat naar aanleiding van het niet kunnen ontvangen van klanten, aanzienlijk zou zijn. “Het zal oplopen in de duizenden euro’s. In principe zijn we natuurlijk verzekerd voor het omzetverlies. En voor de schade aan de machine en dat soort dingen. Maar je kunt niet alles daarin wegzetten. Klanten die we hierdoor misschien kwijtraken, krijg je niet meer terug.”

Bekijk hieronder de video van het ongeluk. 

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Else Van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.