Ongeluk

Man rijdt met 50 kilometer per uur door wasstraat in Oss

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

Een automobilist is in volle vaart door een wasstraat in Oss gereden. Hij trapte waarschijnlijk per ongeluk op het gaspedaal in plaats van de rem. Hierdoor reed hij volgens de eigenaar van de wasstraat met zeker 50 kilometer per uur door de straat.

Het bizarre ongeval gebeurde bij The CarWash aan de Kantsingel. Nadat de bestuurder de wasstraat uitvloog met zijn auto, schoot het voertuig eerst over een fietspad, een straat en nog een fietspad aan de overzijde, meldt Omroep Brabant. Uiteindelijk kwam de auto in de struiken tot stilstand.

De bestuurder is ongedeerd gebleven. Ook zijn er geen omstanders of personeel van de carwash gewond geraakt. Wel is er flinke schade aan de wasstraat. Flarden van wasborstels lagen verspreid over het terrein en een paaltje met de lichtsignalering is eruit gereden.

Bekijk hier de video van het ongeluk.

Erg geschrokken

Vanwege het ongeval is de wasstraat tijdelijk gesloten, meldt TheCarwash op Facebook. “Gelukkig is er niemand gewond geraakt. Maar we zijn allemaal erg geschrokken en ook de technische schade is enorm. We moeten de schade beoordelen en reparaties uitvoeren om de veiligheid van onze klanten te waarborgen. We werken hard om snel weer open te gaan en houden je op de hoogte. Bedankt voor je begrip en steun.”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Man rijdt met 50 kilometer per uur door wasstraat in Oss | CarwashPro
Ongeluk

Man rijdt met 50 kilometer per uur door wasstraat in Oss

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

Een automobilist is in volle vaart door een wasstraat in Oss gereden. Hij trapte waarschijnlijk per ongeluk op het gaspedaal in plaats van de rem. Hierdoor reed hij volgens de eigenaar van de wasstraat met zeker 50 kilometer per uur door de straat.

Het bizarre ongeval gebeurde bij The CarWash aan de Kantsingel. Nadat de bestuurder de wasstraat uitvloog met zijn auto, schoot het voertuig eerst over een fietspad, een straat en nog een fietspad aan de overzijde, meldt Omroep Brabant. Uiteindelijk kwam de auto in de struiken tot stilstand.

De bestuurder is ongedeerd gebleven. Ook zijn er geen omstanders of personeel van de carwash gewond geraakt. Wel is er flinke schade aan de wasstraat. Flarden van wasborstels lagen verspreid over het terrein en een paaltje met de lichtsignalering is eruit gereden.

Bekijk hier de video van het ongeluk.

Erg geschrokken

Vanwege het ongeval is de wasstraat tijdelijk gesloten, meldt TheCarwash op Facebook. “Gelukkig is er niemand gewond geraakt. Maar we zijn allemaal erg geschrokken en ook de technische schade is enorm. We moeten de schade beoordelen en reparaties uitvoeren om de veiligheid van onze klanten te waarborgen. We werken hard om snel weer open te gaan en houden je op de hoogte. Bedankt voor je begrip en steun.”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.