Nieuwe kleuren voor Amigo Uithuizen en Shell De Boom Barendrecht

Le auvent de la station-service Schuytgraaf ࠁrnhem, portant l'enseigne Total.

Zowel Fieten Olie als Total Nederland hebben hun aantal locaties uitgebreid. Fieten Olie maakte dinsdag bekend dat het Amigo-tankstation aan de Industrieweg in Uithuizen de 44e locatie van het bedrijf wordt. Shell-tankstation De Boom in Barendrecht, inclusief carwash, gaat voortaan verder als nieuwe Total-locatie.

De nieuwe aanwinst van Fieten Olie in het Groningse Uithuizen moet nog een omkleuring ondergaan. De Boom in het Zuid-Hollandse Barendrecht sloot op 31 december de deuren, om vervolgens op 6 januari te heropenen in de kleuren van Total.

De Boom in Barendrecht bezit naast een shop ook een bakery, een washal en drie wasboxen. Bovendien worden op korte termijn snelladers voor elektrische auto’s toegevoegd aan het terrein. Het tankstation in Uithuizen is, net zoals het merendeel van de Fieten Olie-locaties, onbemand.

Voor Fieten Olie volgt de uitbreiding van het netwerk kort nadat eind december ook een nieuwe locatie werd geopend in het Groningse dorp Oude Pekela. Ook dat tankstation is onbemand. Het bedrijf komt steeds dichterbij het streven van vijftig locaties.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe kleuren voor Amigo Uithuizen en Shell De Boom Barendrecht | CarwashPro

Nieuwe kleuren voor Amigo Uithuizen en Shell De Boom Barendrecht

Le auvent de la station-service Schuytgraaf ࠁrnhem, portant l'enseigne Total.

Zowel Fieten Olie als Total Nederland hebben hun aantal locaties uitgebreid. Fieten Olie maakte dinsdag bekend dat het Amigo-tankstation aan de Industrieweg in Uithuizen de 44e locatie van het bedrijf wordt. Shell-tankstation De Boom in Barendrecht, inclusief carwash, gaat voortaan verder als nieuwe Total-locatie.

De nieuwe aanwinst van Fieten Olie in het Groningse Uithuizen moet nog een omkleuring ondergaan. De Boom in het Zuid-Hollandse Barendrecht sloot op 31 december de deuren, om vervolgens op 6 januari te heropenen in de kleuren van Total.

De Boom in Barendrecht bezit naast een shop ook een bakery, een washal en drie wasboxen. Bovendien worden op korte termijn snelladers voor elektrische auto’s toegevoegd aan het terrein. Het tankstation in Uithuizen is, net zoals het merendeel van de Fieten Olie-locaties, onbemand.

Voor Fieten Olie volgt de uitbreiding van het netwerk kort nadat eind december ook een nieuwe locatie werd geopend in het Groningse dorp Oude Pekela. Ook dat tankstation is onbemand. Het bedrijf komt steeds dichterbij het streven van vijftig locaties.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.