Istobal, Eenzet, prijs, innovatie, award, Madrid

Istobal wint innovatieprijs voor assistent in carwash

Op de Motortec Automechanika beurs in Madrid, heeft Istobal de innovatie award gewonnen. De producent van wasinstallaties won de prijs voor het virtuele assistentieprogramma dat helpt bij het kiezen van de type wassing. In de carwash categorie was Connect-A, zoals het product van Istobal heet, het meest vernieuwend. 

De virtuele assistent, waar Istobal de prijs voor ontving, zorgt ervoor dat de tijd die het kiezen van een progamma kost met vijftig procent verkort wordt. Connect-A is een interactieve betaalterminal met een User Centered Design (UCD). Behalve gemak bij het kiezen van het programma, is het betalen ook een stuk makkelijker en gebruiksvriendelijker gemaakt dan voorheen. Dat in combinatie met de virtuele assistenten maakte het product het meest innovatieve.

Kate en Robbert

Op een interactieve touchdisplay helpen virtuele adviseurs Kate en Robbert de klant om zo snel mogelijk een passend wasprogramma uit te zoeken. Door de assistenten wordt het kiezen van een programma vergemakkelijkt. Het enige dat gebruikers nog moeten invullen, is hoe vies de auto is. Kate of Robbert adviseert vervolgens welk programma het meest geschikt is voor de specifieke auto.

Om ook het betaalgemak van de innovatie te vergroten, werd een nieuw systeem bedacht. Connect-A zorgt voor een overzichtelijke combinatie van het betalen middels waspassen, contactloos pinnen en met het invoeren van de pincode. De mix is samengebracht op een overzichtelijk portaal. Dit alles om het gemak van wassers te vergroten.

EenzetCarwash

In Nederland zijn de eerste systemen al verkocht door leverancier Eenzet. Als importeur van Istobal is de verwachting dat meerdere ondernemers op de upgrade overstappen. Het upgraden van de betaalterminal met de nieuwe innovatie kost zo’n 2500 euro.

De betaalterminal is aan te sluiten op de IW-Manager, het remote control- en managementsysteem dat door Istobal ontwikkeld. Via dit systeem is het onder andere mogelijk om alle wassingen, per programma, per wijze van betaling, uit te lezen en universeel te exporteren naar een boekhoudprogramma. Zo kunnen waterdichte omzetstatistieken periodiek inzichtelijk worden gemaakt. Tevens is de leverancier met deze software in staat om de wasinstallatie uit te lezen en waar nodig op afstand, vanuit het hoofdkantoor te Andelst, te resetten en een wasprogramma op te starten voor de wasklant.

Eenzet

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Istobal wint innovatieprijs voor assistent in carwash | CarwashPro
Istobal, Eenzet, prijs, innovatie, award, Madrid

Istobal wint innovatieprijs voor assistent in carwash

Op de Motortec Automechanika beurs in Madrid, heeft Istobal de innovatie award gewonnen. De producent van wasinstallaties won de prijs voor het virtuele assistentieprogramma dat helpt bij het kiezen van de type wassing. In de carwash categorie was Connect-A, zoals het product van Istobal heet, het meest vernieuwend. 

De virtuele assistent, waar Istobal de prijs voor ontving, zorgt ervoor dat de tijd die het kiezen van een progamma kost met vijftig procent verkort wordt. Connect-A is een interactieve betaalterminal met een User Centered Design (UCD). Behalve gemak bij het kiezen van het programma, is het betalen ook een stuk makkelijker en gebruiksvriendelijker gemaakt dan voorheen. Dat in combinatie met de virtuele assistenten maakte het product het meest innovatieve.

Kate en Robbert

Op een interactieve touchdisplay helpen virtuele adviseurs Kate en Robbert de klant om zo snel mogelijk een passend wasprogramma uit te zoeken. Door de assistenten wordt het kiezen van een programma vergemakkelijkt. Het enige dat gebruikers nog moeten invullen, is hoe vies de auto is. Kate of Robbert adviseert vervolgens welk programma het meest geschikt is voor de specifieke auto.

Om ook het betaalgemak van de innovatie te vergroten, werd een nieuw systeem bedacht. Connect-A zorgt voor een overzichtelijke combinatie van het betalen middels waspassen, contactloos pinnen en met het invoeren van de pincode. De mix is samengebracht op een overzichtelijk portaal. Dit alles om het gemak van wassers te vergroten.

EenzetCarwash

In Nederland zijn de eerste systemen al verkocht door leverancier Eenzet. Als importeur van Istobal is de verwachting dat meerdere ondernemers op de upgrade overstappen. Het upgraden van de betaalterminal met de nieuwe innovatie kost zo’n 2500 euro.

De betaalterminal is aan te sluiten op de IW-Manager, het remote control- en managementsysteem dat door Istobal ontwikkeld. Via dit systeem is het onder andere mogelijk om alle wassingen, per programma, per wijze van betaling, uit te lezen en universeel te exporteren naar een boekhoudprogramma. Zo kunnen waterdichte omzetstatistieken periodiek inzichtelijk worden gemaakt. Tevens is de leverancier met deze software in staat om de wasinstallatie uit te lezen en waar nodig op afstand, vanuit het hoofdkantoor te Andelst, te resetten en een wasprogramma op te starten voor de wasklant.

Eenzet

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.