Uniti Expo, carwash, Karcher

Bezoekersrecord voor derde editie Uniti Expo

De afgelopen editie van de Uniti Expo in Stuttgart heeft meer bezoekers getrokken dan twee jaar geleden. Op de vakbeurs, die van 15 tot en met 17 mei werd gehouden in de Stuttgart Messe, kwamen in totaal zeventienduizend bezoekers uit 120 verschillende landen af. Dat zijn er ongeveer tweeduizend meer dan tijdens de vorige editie in 2016.

De organisatie laat weten zeer tevreden te zijn over de opkomst. Niet alleen het aantal bezoekers werd overtroffen, ook het aantal exposanten steeg en de vloeroppervlakte werd uitgebreid. Met 467 exposanten uit 37 landen en zeventienduizend bezoekers is de Duitse Uniti het grootste Europese vakevenement voor tankstations en carwashbedrijven.

Volgende editie

De volgende editie van het event vindt plaats van 26 tot en met 28 mei in 2020. De beurs wordt dan opnieuw in Stuttgart gehouden. CarwashPro en zusterblad TankPro waren twee weken geleden de gehele beurs lang aanwezig in de Messe om verslag te doen van het event. Het uitgebreide verslag is hier te vinden.

Lees ook:

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bezoekersrecord voor derde editie Uniti Expo | CarwashPro
Uniti Expo, carwash, Karcher

Bezoekersrecord voor derde editie Uniti Expo

De afgelopen editie van de Uniti Expo in Stuttgart heeft meer bezoekers getrokken dan twee jaar geleden. Op de vakbeurs, die van 15 tot en met 17 mei werd gehouden in de Stuttgart Messe, kwamen in totaal zeventienduizend bezoekers uit 120 verschillende landen af. Dat zijn er ongeveer tweeduizend meer dan tijdens de vorige editie in 2016.

De organisatie laat weten zeer tevreden te zijn over de opkomst. Niet alleen het aantal bezoekers werd overtroffen, ook het aantal exposanten steeg en de vloeroppervlakte werd uitgebreid. Met 467 exposanten uit 37 landen en zeventienduizend bezoekers is de Duitse Uniti het grootste Europese vakevenement voor tankstations en carwashbedrijven.

Volgende editie

De volgende editie van het event vindt plaats van 26 tot en met 28 mei in 2020. De beurs wordt dan opnieuw in Stuttgart gehouden. CarwashPro en zusterblad TankPro waren twee weken geleden de gehele beurs lang aanwezig in de Messe om verslag te doen van het event. Het uitgebreide verslag is hier te vinden.

Lees ook:

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.