DICO dag, carwash, wasstraat, Zaandam, one2wash

Ondernemers delen ervaringen tijdens vierde DICO-dag

Wasstraateigenaren met een machine van DICO ontmoetten elkaar afgelopen week bij One2Wash in Zaandam. De ondernemers organiseren reeds vier jaar een speciale dag waarop vakgenoten met dezelfde machine een dag met elkaar optrekken. Dit jaar was het wasbedrijf uit Zaandam host van het evenement.

“Het leuke is dat het initiatief voor de jaarlijkse ontmoeting vanuit de ondernemers komt en niet vanuit DICO zelf”, zegt Theo Heikamp van DICO Nederland. De doelstelling van de speciale dag is volgens hem dat ondernemers ervaringen en tips kunnen uitwisselen en bovenal een leuke dag hebben samen. Het was de eerste keer dat DICO met de organisatie heeft geholpen.

Activiteit

Allereerst gaf Edward Verdoold van One2Wash een rondleiding door het bedrijf. Daarna werd door DICO meer vertelt over innovaties en machines, waarna de deelnemers met elkaar in gesprek gingen. De dag werd vervolgd met een tocht per solex naar de Zaanse Schans en werd afgesloten met een diner. Volgens Heikamp was het animo voor de dag groot. “Helaas waren konden enkele ondernemers niet komen. Hopelijk zijn ze er volgens jaar wel bij wanneer we het organiseren bij Sevens Carwash in het Belgische Dilsen-Stokkem.

Lees ook: DICO showt nieuwe droogunit met v-vorm blaasmond

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Ondernemers delen ervaringen tijdens vierde DICO-dag | CarwashPro
DICO dag, carwash, wasstraat, Zaandam, one2wash

Ondernemers delen ervaringen tijdens vierde DICO-dag

Wasstraateigenaren met een machine van DICO ontmoetten elkaar afgelopen week bij One2Wash in Zaandam. De ondernemers organiseren reeds vier jaar een speciale dag waarop vakgenoten met dezelfde machine een dag met elkaar optrekken. Dit jaar was het wasbedrijf uit Zaandam host van het evenement.

“Het leuke is dat het initiatief voor de jaarlijkse ontmoeting vanuit de ondernemers komt en niet vanuit DICO zelf”, zegt Theo Heikamp van DICO Nederland. De doelstelling van de speciale dag is volgens hem dat ondernemers ervaringen en tips kunnen uitwisselen en bovenal een leuke dag hebben samen. Het was de eerste keer dat DICO met de organisatie heeft geholpen.

Activiteit

Allereerst gaf Edward Verdoold van One2Wash een rondleiding door het bedrijf. Daarna werd door DICO meer vertelt over innovaties en machines, waarna de deelnemers met elkaar in gesprek gingen. De dag werd vervolgd met een tocht per solex naar de Zaanse Schans en werd afgesloten met een diner. Volgens Heikamp was het animo voor de dag groot. “Helaas waren konden enkele ondernemers niet komen. Hopelijk zijn ze er volgens jaar wel bij wanneer we het organiseren bij Sevens Carwash in het Belgische Dilsen-Stokkem.

Lees ook: DICO showt nieuwe droogunit met v-vorm blaasmond

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.