Repsol, Istobal, carwash

Istobal wint tender Repsol in Spanje en Portugal

Istobal heeft een grote deal binnengesleept. Het bedrijf heeft een tender gewonnen van Repsol en mag derhalve de machines aan het tankstationmerk gaan leveren in Spanje en Portugal. Daarnaast wordt Istobal ook verantwoordelijk voor de installatie van alle nieuwe machines en het onderhoud van de carwashes op het Iberisch Schiereiland.

Een tweejarige overeenkomst geeft het bedrijf uit Valencia toestemming om bij de stations die door Repsol worden gerund in Spanje en Portugal de verschillende carwash producten te verstrekken. Het gaat daarbij om roll-overs, tunnels en wasboxen. Daarnaast wordt ook de waterbehandelingssystemen en autoverzorgingsproducten geleverd. Hoe veelomvattend de deal precies is kan Istobal helaas niet laten weten. Het is de derde keer dat de grote oliemaatschappij voor Istobal als partner kiest.

Repsol

Repsol is een grote speler op de globale olie en gas markt. Het bedrijf is vertegenwoordigd in 37 landen en heeft meer dan 25.000 mensen in dienst. Het bedrijf houdt zich ook bezig met de nieuwe energie soorten en heeft meer dan 3400 tankstation in Spanje en 484 in Portugal.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Istobal wint tender Repsol in Spanje en Portugal | CarwashPro
Repsol, Istobal, carwash

Istobal wint tender Repsol in Spanje en Portugal

Istobal heeft een grote deal binnengesleept. Het bedrijf heeft een tender gewonnen van Repsol en mag derhalve de machines aan het tankstationmerk gaan leveren in Spanje en Portugal. Daarnaast wordt Istobal ook verantwoordelijk voor de installatie van alle nieuwe machines en het onderhoud van de carwashes op het Iberisch Schiereiland.

Een tweejarige overeenkomst geeft het bedrijf uit Valencia toestemming om bij de stations die door Repsol worden gerund in Spanje en Portugal de verschillende carwash producten te verstrekken. Het gaat daarbij om roll-overs, tunnels en wasboxen. Daarnaast wordt ook de waterbehandelingssystemen en autoverzorgingsproducten geleverd. Hoe veelomvattend de deal precies is kan Istobal helaas niet laten weten. Het is de derde keer dat de grote oliemaatschappij voor Istobal als partner kiest.

Repsol

Repsol is een grote speler op de globale olie en gas markt. Het bedrijf is vertegenwoordigd in 37 landen en heeft meer dan 25.000 mensen in dienst. Het bedrijf houdt zich ook bezig met de nieuwe energie soorten en heeft meer dan 3400 tankstation in Spanje en 484 in Portugal.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.