Fotoreportage: Matz Carwash Deventer

De vloer van de vestiging van Matz Carwash in Deventer was aan vervanging toe en daarvoor schakelde ondernemer Martin Kniest de hulp in van Mesa Coatings. Inmiddels is het MesaFast systeem geplaatst en kan de ondergrond er weer jarenlang tegenaan. In deze fotoreportage zijn de werkzaamheden te zien.

De vloerrenovatie betrof een vloer met een oppervlakte van 205 vierkante meter. Ook werden de plinten onder handen genomen door Mesa Coatings. Door de inzet van het MesaFast systeem, dat bestaat uit een aantal hoogwaardige harsen, is de vloer weer toekomstbestendig. Dankzij de hoge chemische bestendigheid en de zware mechanische belastbaarheid is de ondergrond helemaal toegespitst op de werkzaamheden in de carwash. De vloer werd voorbehandeld door Arts Straalbedrijf. Het gaat hier om de vaste vloervoorbereider van Mesa Coatings.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fotoreportage: Matz Carwash Deventer | CarwashPro

Fotoreportage: Matz Carwash Deventer

De vloer van de vestiging van Matz Carwash in Deventer was aan vervanging toe en daarvoor schakelde ondernemer Martin Kniest de hulp in van Mesa Coatings. Inmiddels is het MesaFast systeem geplaatst en kan de ondergrond er weer jarenlang tegenaan. In deze fotoreportage zijn de werkzaamheden te zien.

De vloerrenovatie betrof een vloer met een oppervlakte van 205 vierkante meter. Ook werden de plinten onder handen genomen door Mesa Coatings. Door de inzet van het MesaFast systeem, dat bestaat uit een aantal hoogwaardige harsen, is de vloer weer toekomstbestendig. Dankzij de hoge chemische bestendigheid en de zware mechanische belastbaarheid is de ondergrond helemaal toegespitst op de werkzaamheden in de carwash. De vloer werd voorbehandeld door Arts Straalbedrijf. Het gaat hier om de vaste vloervoorbereider van Mesa Coatings.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.