DICO vlogt in negende video vanaf tweede verdieping Hello Carwash

De bouw van Hello Carwash van DICO gaat goed. In dit negende videoverslag wordt gevlogd vanaf de tweede verdieping van het pand dat op de grens van Capelle aan den IJssel en Rotterdam wordt gebouwd. Ook wordt binnenkort beton gestort.

Op de tweede verdieping worden de kantoren en de kantine geplaatst. Vanuit de kantoren is het stofzuigplein te zien. Ook kan een blik op de kettingbaan geworpen worden. Hello Carwash wordt de nieuwe showroom van DICO. Het pand beslaat 4.000 m2 en wordt in samenwerking gebouwd met Steingoed Projectontwikkeling en Heerenstede Vastgoed.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

DICO vlogt in negende video vanaf tweede verdieping Hello Carwash | CarwashPro

DICO vlogt in negende video vanaf tweede verdieping Hello Carwash

De bouw van Hello Carwash van DICO gaat goed. In dit negende videoverslag wordt gevlogd vanaf de tweede verdieping van het pand dat op de grens van Capelle aan den IJssel en Rotterdam wordt gebouwd. Ook wordt binnenkort beton gestort.

Op de tweede verdieping worden de kantoren en de kantine geplaatst. Vanuit de kantoren is het stofzuigplein te zien. Ook kan een blik op de kettingbaan geworpen worden. Hello Carwash wordt de nieuwe showroom van DICO. Het pand beslaat 4.000 m2 en wordt in samenwerking gebouwd met Steingoed Projectontwikkeling en Heerenstede Vastgoed.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.