Video: EenzetCarwash presenteert Istobal T’Wash30 wasstraat

Het nieuwste wapenfeit van EenzetCarwash luistert naar de naam Istobal T’Wash30. Deze wasstraat is voorzien van de nieuwste besturingssystemen. Met lengtes van 12,5 tot 32 meter is er voor elke locatie een passende en efficiënte configuratie samen te stellen. Deze productvideo geeft meer inzicht in de werking van de installatie. 

Het systeem van Istobal wordt door EenzetCarwash geleverd en kenmerkt zich door de duurzaamheid en robuustheid ervan. Het is mogelijk om het systeem op specifieke klantwensen toe te spitsen. Zo zijn er verschillende modules en borstels beschikbaar. Ook verscheidene was-, wax- en polishprogramma’s zijn verkrijgbaar. De Istobal T’Wash30 is ook in staat om de onderkant van voertuigen te reinigen. In deze productvideo is het systeem in werking te zien.

Lees ook:

  • Smartwash for business ondersteunt op marketing- en betaalgebied
  • Smartwash-manager biedt carwash-ondernemers inzicht op afstand
  • Smartwash for fleets geeft beheerders wagenpark data en inzicht
  • EenzetCarwash introduceert Smartwash by Istobal op TVB 2019

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Video: EenzetCarwash presenteert Istobal T’Wash30 wasstraat | CarwashPro

Video: EenzetCarwash presenteert Istobal T’Wash30 wasstraat

Het nieuwste wapenfeit van EenzetCarwash luistert naar de naam Istobal T’Wash30. Deze wasstraat is voorzien van de nieuwste besturingssystemen. Met lengtes van 12,5 tot 32 meter is er voor elke locatie een passende en efficiënte configuratie samen te stellen. Deze productvideo geeft meer inzicht in de werking van de installatie. 

Het systeem van Istobal wordt door EenzetCarwash geleverd en kenmerkt zich door de duurzaamheid en robuustheid ervan. Het is mogelijk om het systeem op specifieke klantwensen toe te spitsen. Zo zijn er verschillende modules en borstels beschikbaar. Ook verscheidene was-, wax- en polishprogramma’s zijn verkrijgbaar. De Istobal T’Wash30 is ook in staat om de onderkant van voertuigen te reinigen. In deze productvideo is het systeem in werking te zien.

Lees ook:

  • Smartwash for business ondersteunt op marketing- en betaalgebied
  • Smartwash-manager biedt carwash-ondernemers inzicht op afstand
  • Smartwash for fleets geeft beheerders wagenpark data en inzicht
  • EenzetCarwash introduceert Smartwash by Istobal op TVB 2019

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.