Poelzicht Car Center Goes gaat voor roll-over van DiBO

DiBO Project(s) plaatste recentelijk een DiBO S4 roll-over carwash installatie bij Poelzicht Car Center in Goes. Naast een roll-over werd er ook een DiBO hoge druk unit geleverd. Met dit systeem kan een grondige voorreiniging van de wagens gerealiseerd worden.

Poelzicht Car Center gebruikt de roll-over voor verschillende doeleinden. Zo worden als extra service wagens van klanten na een onderhoudsbeurt gewassen. Daarnaast reinigt het systeem ook de wagens uit de showroom. DiBO Project(s) verzorgde de installatie.

De DiBO S4, het instapmodel van onze roll-overs, is een gebruiksvriendelijke wasinstallatie met lage onderhoudskosten. Met een kleine aanpassing kan de S4 een wagen wassen en drogen in minder dan twee minuten. Het gebruik van Carlite borstels en een optimale borsteldruk in combinatie met frequentieregeling zorgen voor een goed wasresultaat.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Poelzicht Car Center Goes gaat voor roll-over van DiBO | CarwashPro