Politie zoekt gewapende overvaller Duivendrechtse wasstraat

Unsplash, Jakob Rosen

De politie zoekt naar een man die op 18 november vorig jaar een bezoeker van een wasgelegenheid bedreigde met een vuurwapen. Het voorval vond plaats in een carwash aan de Industrieweg in Duivendrecht. Een 18-jarige Amsterdammer is al aangehouden, maar de politie zoekt nog naar zijn handlanger.

Toen het slachtoffer en een vriend in november rond half vier hun auto aan het wassen waren, werden ze opgeschrikt door twee overvallers. Dit duo parkeerde hun Volkswagen Golf recht voor de bolide van de carwash-bezoekers en zette hen klem. Onder bedreiging van een pistool werd om het horloge van het slachtoffer gevraagd. Zijn vluchtpoging werd met een klap van het vuurwapen bestraft en er ontstond een worsteling.

Een van de daders, de persoon die ook de klap uitdeelde, schoot op het slachtoffer maar miste. Uiteindelijk sprongen de twee overvallers in hun auto en raceten er vandoor. De schutter is inmiddels in de kraag gevat, maar van zijn kompaan ontbreekt nog ieder spoor. Het gaat om een man van in de twintig met een donkere huidskleur en een geschatte lengte van 1.80 meter. Hij heeft kort donker haar en droeg tijdens het incident een zwarte jas met capuchon en een lichte broek. De politie heeft een opsporingsbericht opgenomen dat hieronder te bekijken is.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Politie zoekt gewapende overvaller Duivendrechtse wasstraat | CarwashPro

Politie zoekt gewapende overvaller Duivendrechtse wasstraat

Unsplash, Jakob Rosen

De politie zoekt naar een man die op 18 november vorig jaar een bezoeker van een wasgelegenheid bedreigde met een vuurwapen. Het voorval vond plaats in een carwash aan de Industrieweg in Duivendrecht. Een 18-jarige Amsterdammer is al aangehouden, maar de politie zoekt nog naar zijn handlanger.

Toen het slachtoffer en een vriend in november rond half vier hun auto aan het wassen waren, werden ze opgeschrikt door twee overvallers. Dit duo parkeerde hun Volkswagen Golf recht voor de bolide van de carwash-bezoekers en zette hen klem. Onder bedreiging van een pistool werd om het horloge van het slachtoffer gevraagd. Zijn vluchtpoging werd met een klap van het vuurwapen bestraft en er ontstond een worsteling.

Een van de daders, de persoon die ook de klap uitdeelde, schoot op het slachtoffer maar miste. Uiteindelijk sprongen de twee overvallers in hun auto en raceten er vandoor. De schutter is inmiddels in de kraag gevat, maar van zijn kompaan ontbreekt nog ieder spoor. Het gaat om een man van in de twintig met een donkere huidskleur en een geschatte lengte van 1.80 meter. Hij heeft kort donker haar en droeg tijdens het incident een zwarte jas met capuchon en een lichte broek. De politie heeft een opsporingsbericht opgenomen dat hieronder te bekijken is.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.