Carwash A2 in Zaltbommel kan 100 auto’s per uur wassen

Het voormalige Jaguar-pand van autodealer Kroymans in Zaltbommel zit nu Carwash A2. De wasgelegenheid opende 11 december officieel de deuren. 

De nieuwe wasstraat op het Van Voordenpark is haast niet te missen. Het ligt direct aan de snelweg, op steenworp afstand van de afslag Zaltbommel. Het pand is een echte zichtlocatie en heeft bedrijven als Plieger, Volvo en Seats and Sofas als buurman. Sinds het faillissement van Kroymans in 2009 stond het pand leeg. Begin 2020 heeft ondernemer Roel Verhagen het pand gekocht om er Carwash A2 te realiseren.

Capaciteit van 100 auto’s per uur

In de carwash ligt een vijftig meter lange ketting waarover de auto’s worden voorgetrokken terwijl ze gewassen worden. “Door de meest moderne en innovatieve technieken, zal geen plekje van de auto’s overgeslagen worden”, zo laat Verhagen weten. “De auto wordt op een grondige, veilige en milieuvriendelijke manier gewassen.” De wasstraat heeft een capaciteit van honderd auto’s per uur. Daarnaast bevat het pand 26 overdekte stofzuigplaatsen waar bezoekers gebruik van kunnen maken na hun wasbeurt.

Foto’s: Wesley de Wit | De Wit Fotografie

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwash A2 in Zaltbommel kan 100 auto’s per uur wassen | CarwashPro

Carwash A2 in Zaltbommel kan 100 auto’s per uur wassen

Het voormalige Jaguar-pand van autodealer Kroymans in Zaltbommel zit nu Carwash A2. De wasgelegenheid opende 11 december officieel de deuren. 

De nieuwe wasstraat op het Van Voordenpark is haast niet te missen. Het ligt direct aan de snelweg, op steenworp afstand van de afslag Zaltbommel. Het pand is een echte zichtlocatie en heeft bedrijven als Plieger, Volvo en Seats and Sofas als buurman. Sinds het faillissement van Kroymans in 2009 stond het pand leeg. Begin 2020 heeft ondernemer Roel Verhagen het pand gekocht om er Carwash A2 te realiseren.

Capaciteit van 100 auto’s per uur

In de carwash ligt een vijftig meter lange ketting waarover de auto’s worden voorgetrokken terwijl ze gewassen worden. “Door de meest moderne en innovatieve technieken, zal geen plekje van de auto’s overgeslagen worden”, zo laat Verhagen weten. “De auto wordt op een grondige, veilige en milieuvriendelijke manier gewassen.” De wasstraat heeft een capaciteit van honderd auto’s per uur. Daarnaast bevat het pand 26 overdekte stofzuigplaatsen waar bezoekers gebruik van kunnen maken na hun wasbeurt.

Foto’s: Wesley de Wit | De Wit Fotografie

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.