3C Carwash Concept Company vertegenwoordigt voortaan WashTec in België

WashTec wordt voortaan in België door 3C Carwash Concept Company vertegenwoordigd. De twee bedrijven hebben overeenstemming bereikt over de overname van WashTec België door 3C Carwash Concept Company.

WashTec is wereldwijd toonaangevend leverancier van innovatieve oplossingen rondom de carwash business. Met meer dan 1.800 medewerkers in meer dan 80 landen bouwen zij samen aan de toekomst van het autowassen. 3C Carwash Concept Company is een onderdeel van het Luxemburgse bedrijf SPK SA die met meer dan 120 automatische WashTec installaties per jaar de marktleider is in Luxemburg.

3C Carwash Concept Company is sinds begin deze maand exclusief WashTec verdeler in België en Luxemburg.  Aanleiding voor de overname is de grote expertise en focus van 3C Carwash Concept Company op de Belgische carwash markt waardoor een vruchtbare samenwerking tussen beide partijen kan worden gerealiseerd.

WashTec bedankt de klanten in België voor het vertrouwen in de afgelopen jaren en hoopt op een voortzetting van de relatie via de nieuwe verdeler.

Lees ook:

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

3C Carwash Concept Company vertegenwoordigt voortaan WashTec in België | CarwashPro

3C Carwash Concept Company vertegenwoordigt voortaan WashTec in België

WashTec wordt voortaan in België door 3C Carwash Concept Company vertegenwoordigd. De twee bedrijven hebben overeenstemming bereikt over de overname van WashTec België door 3C Carwash Concept Company.

WashTec is wereldwijd toonaangevend leverancier van innovatieve oplossingen rondom de carwash business. Met meer dan 1.800 medewerkers in meer dan 80 landen bouwen zij samen aan de toekomst van het autowassen. 3C Carwash Concept Company is een onderdeel van het Luxemburgse bedrijf SPK SA die met meer dan 120 automatische WashTec installaties per jaar de marktleider is in Luxemburg.

3C Carwash Concept Company is sinds begin deze maand exclusief WashTec verdeler in België en Luxemburg.  Aanleiding voor de overname is de grote expertise en focus van 3C Carwash Concept Company op de Belgische carwash markt waardoor een vruchtbare samenwerking tussen beide partijen kan worden gerealiseerd.

WashTec bedankt de klanten in België voor het vertrouwen in de afgelopen jaren en hoopt op een voortzetting van de relatie via de nieuwe verdeler.

Lees ook:

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.