De Nationale Autowasdag is op zaterdag 3 juli

De Nationale Autowasdag van Bovag kon vorig jaar niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen, maar vindt dit jaar plaats op zaterdag 3 juli. De deelnemende wasbedrijven dragen die dag een deel van hun omzet af aan het goede doel Stichting Muziekids.

Traditiegetrouw vraagt Bovag middels de Nationale Autowasdag vlak voor aanvang van de zomervakantie landelijke aandacht voor schone auto’s. Ter verhoging van de feestvreugde kunnen de Bovag-leden kleurplaten uitdelen aan kinderen, die daarmee kans maken op een dagje weg met het hele gezin. Bovag promoot de Nationale Autowasdag uiteraard centraal via diverse reclamekanalen en PR, stelt promotiematerialen beschikbaar voor lokale reclame en verzorgt de kleurplatenactie. De deelnemende ondernemers wordt gevraagd op deze dag een euro per wasbeurt of 10 procent per poetsbeurt af te dragen, waarvoor Stichting Muziekids na afloop t.b.v. fiscale aftrekbaarheid overigens een sponsorfactuur stuurt.

Zieke kinderen

Stichting Muziekids zet zich in voor zieke kinderen om hen even te laten vergeten dat ze ziek zijn. Dit doen ze in hun muziekstudio’s. Kinderen kunnen hier zingen, instrumenten bespelen of plaatjes draaien. Bijkomend voordeel is dat muziek een positieve werking heeft op hun herstelproces. Twee jaar geleden stond Muziekids ook centraal tijdens de Bovag Nationale Autowasdag en toen droegen ruim 60 deelnemende autowas- en poetsbedrijven gezamenlijk 21.912 euro af aan het goede doel.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

De Nationale Autowasdag is op zaterdag 3 juli | CarwashPro

De Nationale Autowasdag is op zaterdag 3 juli

De Nationale Autowasdag van Bovag kon vorig jaar niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen, maar vindt dit jaar plaats op zaterdag 3 juli. De deelnemende wasbedrijven dragen die dag een deel van hun omzet af aan het goede doel Stichting Muziekids.

Traditiegetrouw vraagt Bovag middels de Nationale Autowasdag vlak voor aanvang van de zomervakantie landelijke aandacht voor schone auto’s. Ter verhoging van de feestvreugde kunnen de Bovag-leden kleurplaten uitdelen aan kinderen, die daarmee kans maken op een dagje weg met het hele gezin. Bovag promoot de Nationale Autowasdag uiteraard centraal via diverse reclamekanalen en PR, stelt promotiematerialen beschikbaar voor lokale reclame en verzorgt de kleurplatenactie. De deelnemende ondernemers wordt gevraagd op deze dag een euro per wasbeurt of 10 procent per poetsbeurt af te dragen, waarvoor Stichting Muziekids na afloop t.b.v. fiscale aftrekbaarheid overigens een sponsorfactuur stuurt.

Zieke kinderen

Stichting Muziekids zet zich in voor zieke kinderen om hen even te laten vergeten dat ze ziek zijn. Dit doen ze in hun muziekstudio’s. Kinderen kunnen hier zingen, instrumenten bespelen of plaatjes draaien. Bijkomend voordeel is dat muziek een positieve werking heeft op hun herstelproces. Twee jaar geleden stond Muziekids ook centraal tijdens de Bovag Nationale Autowasdag en toen droegen ruim 60 deelnemende autowas- en poetsbedrijven gezamenlijk 21.912 euro af aan het goede doel.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.