Bovag

BOVAG Autowasbedrijven zetten zich in voor stichting Muziekids

Een groot aantal autowas- en poetsbedrijven die bij BOVAG zijn aangesloten nam zaterdag 29 juni deel aan de Nationale Autowasdag. De deelnemende bedrijven gingen die dag aan de slag voor een goed doel: de Muziekids.

De Nationale Autowasdag is bedoeld om wasgelegenheden op een positieve manier te presenteren en het goede doel te steunen. Een gedeelte van alle op deze dag uitgevoerde was- en poetsbeurten gaat naar stichting Muziekids. De Muziekids zetten zich in om kinderen in de muziekstudio even zichzelf te laten zijn en te vergeten dat ze ziek zijn. Ze kunnen in de studio zingen, instrumenten bespelen of plaatjes draaien. En bijkomend voordeel is dat muziek een positieve werking heeft op hun herstelproces.

“Wat ons zo aanspreekt aan deze stichting is dat het een organisatie is die landelijk niet zo bekend is. Juist dit soort kleinere initiatieven verdienen juist extra aandacht en steun, omdat zij afhankelijk zijn van donaties”, vertelde Branchemanager Erik Stern van BOVAG eerder.

Vorig jaar leverde de Nationale Autowasdag het goede doel – Villa Pardoes – duizenden euro’s op, waarmee deze stichting die zich inzet voor ernstig zieke kinderen enorm geholpen was. Voor alle kinderen die op de Nationale Autowasdag bij één van de deelnemende bedrijven langskomen ligt er een kleurplaat klaar. Stuur deze voor 22 juli in en maak kans op een dag Efteling met het hele gezin.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro over tankstations.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.