Christ plaatst voorwassen binnen in de wasstraat

Fabrikant Christ Wash Systems plaatst een voorwas onder hoge druk binnen in de wasstraat. Door het voorwassen machinaal te doen, wordt tot 60 procent tijd bespaard, berekent de fabrikant. Het personeel kan die tijd gebruiken om zich te concentreren op cross-selling en om meer auto’s klaar te maken voor de tunnel. Alexander Christ (eigenaar) en Marko Maricic (hoofd verkoop) gaven een rondleiding door de showroom van de fabrikant in Duitsland tijdens de Car Wash Show Europe, waar ze de wasstraat en hun nieuwste rollover Vega lieten zien.

Christ Wash Systems is een fabrikant van autowasapparatuur, gevestigd in Duitsland. Sinds 1963 is Christ een van de toonaangevende fabrikanten van wasapparatuur. Het is nog steeds een familiebedrijf en heeft een omzet van ongeveer 170 miljoen euro per jaar. Christ heeft ongeveer 1.500 mensen in dienst voor productie, verkoop en klantenservice.

De fabrikant heeft een breed assortiment voor carwashes: rollovers, wasstraten, trein wasstraten, wasboxen, recyclingsystemen, stofzuigers, hogedruk reinigers en autoverzorgingsproducten. Ongeveer 60 procent van de productie is voor de exportmarkt.

Showstoppers

Christ maakte deel uit van het conferentieprogramma van de Car Wash Show Europe 2021 Digital Stage en presenteerde nieuwe technieken tijdens een rondleiding door de showroom. De tour had een paar showstoppers, waaronder Vega, de rollover die zojuist een grote designprijs heeft gewonnen. Alexander Christ en Marko Maricic beginnen hun tour staand in deze machine.

Hun tweede stop is de POS-apparatuur, die een touch-terminal heeft. “Het is online toegankelijk vanaf je smartphone, dus je kunt op je telefoon zien hoeveel wasbeurten er per dag worden gedaan.”

Alexander Christ beschrijft de POS-apparatuur als een manier om de klanten te laten zien dat je over de beste apparatuur in de stad beschikt. Hij noemt zijn favoriete acteur Arnold Schwarzenegger. “Hij zegt altijd om je succes te visualiseren en het dan te laten gebeuren. De POS helpt operators hun succes te visualiseren – en helpt hen ook om het te realiseren.”

Vega

De volgende stop is een tweede Vega. Christ heeft een paar redenen waarom deze rollover de beste is: de machine is breed en heeft geen probleem met grotere auto’s, er zijn alleen hoogwaardige materialen gebruikt en de rollover kan een groot aantal auto’s per dag wassen.

Voorwassen in de wastunnel

Marko Maricic demonstreert de wastunnel van de Evolution-serie. “Het heeft een dubbel geplateerde kunststof transportband die zorgt voor maximaal gemak voor klanten, en we weten allemaal dat gemak nu de sleutel is in de caswashsector”, legt Maricic uit.

De wasstraat heeft een voorwas onder hoge druk in de tunnel, waardoor tot 60 procent tijd van de handmatige voorwas kan worden bespaard. Maricic vervolgt: “Zodat het personeel die tijd kan gebruiken voor cross-selling of om meer auto’s klaar te maken voor de wasbeurt.”

De borstels staan ​​op een zogenaamd X-railsysteem, vergelijkbaar met de rails die in achtbanen worden gebruikt. “Weinig onderhoud, zeer stil en vier tot zes keer meer wrijving met het autooppervlak dan gewone systemen.”

Bekijk hier de gehele rondleiding terug.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Christ plaatst voorwassen binnen in de wasstraat | CarwashPro

Christ plaatst voorwassen binnen in de wasstraat

Fabrikant Christ Wash Systems plaatst een voorwas onder hoge druk binnen in de wasstraat. Door het voorwassen machinaal te doen, wordt tot 60 procent tijd bespaard, berekent de fabrikant. Het personeel kan die tijd gebruiken om zich te concentreren op cross-selling en om meer auto’s klaar te maken voor de tunnel. Alexander Christ (eigenaar) en Marko Maricic (hoofd verkoop) gaven een rondleiding door de showroom van de fabrikant in Duitsland tijdens de Car Wash Show Europe, waar ze de wasstraat en hun nieuwste rollover Vega lieten zien.

Christ Wash Systems is een fabrikant van autowasapparatuur, gevestigd in Duitsland. Sinds 1963 is Christ een van de toonaangevende fabrikanten van wasapparatuur. Het is nog steeds een familiebedrijf en heeft een omzet van ongeveer 170 miljoen euro per jaar. Christ heeft ongeveer 1.500 mensen in dienst voor productie, verkoop en klantenservice.

De fabrikant heeft een breed assortiment voor carwashes: rollovers, wasstraten, trein wasstraten, wasboxen, recyclingsystemen, stofzuigers, hogedruk reinigers en autoverzorgingsproducten. Ongeveer 60 procent van de productie is voor de exportmarkt.

Showstoppers

Christ maakte deel uit van het conferentieprogramma van de Car Wash Show Europe 2021 Digital Stage en presenteerde nieuwe technieken tijdens een rondleiding door de showroom. De tour had een paar showstoppers, waaronder Vega, de rollover die zojuist een grote designprijs heeft gewonnen. Alexander Christ en Marko Maricic beginnen hun tour staand in deze machine.

Hun tweede stop is de POS-apparatuur, die een touch-terminal heeft. “Het is online toegankelijk vanaf je smartphone, dus je kunt op je telefoon zien hoeveel wasbeurten er per dag worden gedaan.”

Alexander Christ beschrijft de POS-apparatuur als een manier om de klanten te laten zien dat je over de beste apparatuur in de stad beschikt. Hij noemt zijn favoriete acteur Arnold Schwarzenegger. “Hij zegt altijd om je succes te visualiseren en het dan te laten gebeuren. De POS helpt operators hun succes te visualiseren – en helpt hen ook om het te realiseren.”

Vega

De volgende stop is een tweede Vega. Christ heeft een paar redenen waarom deze rollover de beste is: de machine is breed en heeft geen probleem met grotere auto’s, er zijn alleen hoogwaardige materialen gebruikt en de rollover kan een groot aantal auto’s per dag wassen.

Voorwassen in de wastunnel

Marko Maricic demonstreert de wastunnel van de Evolution-serie. “Het heeft een dubbel geplateerde kunststof transportband die zorgt voor maximaal gemak voor klanten, en we weten allemaal dat gemak nu de sleutel is in de caswashsector”, legt Maricic uit.

De wasstraat heeft een voorwas onder hoge druk in de tunnel, waardoor tot 60 procent tijd van de handmatige voorwas kan worden bespaard. Maricic vervolgt: “Zodat het personeel die tijd kan gebruiken voor cross-selling of om meer auto’s klaar te maken voor de wasbeurt.”

De borstels staan ​​op een zogenaamd X-railsysteem, vergelijkbaar met de rails die in achtbanen worden gebruikt. “Weinig onderhoud, zeer stil en vier tot zes keer meer wrijving met het autooppervlak dan gewone systemen.”

Bekijk hier de gehele rondleiding terug.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.