Loogman werft opnieuw personeel door studiekosten te betalen

Tank- en autowasketen Loogman zoekt naar een tiental studenten die zij schuldenvrij door de studietijd willen loodsen. Eerste- en tweedejaars HBO en WO-studenten zijn welkom bij Loogman. Het project houdt in dat de student 12 uur in de week bij de carwashonderneming werkt, in ruil daarvoor worden de meeste studiekosten door het bedrijf betaald.

Het ‘Project Studieschuldenvrij Studeren’ van de Loogman Groep bleek vorig jaar een groot succes. Uiteindelijk gingen in plaats van de beoogde tien studenten achttien mensen aan de slag bij de carwashonderneming. Wegens succes gaat het wervingsproject dit jaar op herhaling.

Het project houdt in dat studenten op kosten van de keten kunnen studeren. Loogman zoekt eerste- of tweedejaars HBO en WO-studenten. Na de studie stappen de deelnemers aan dit programma studieschuldenvrij de wereld in. Deze week startte Loogman de campagne om studenten te werven. Het carwashbedrijf betaalt naast het normale salaris het studiegeld, de studiematerialen en buitenlandse studiereizen.

De Groep bestaat uit verschillende bedrijven, zodat er altijd wel een plek beschikbaar is in de wasstraat, horeca of elders. Er zit geen addertje onder het gras, benadrukt directeur Kees Yzebaert in een promotievideo op de site van het bedrijf.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Loogman werft opnieuw personeel door studiekosten te betalen | CarwashPro

Loogman werft opnieuw personeel door studiekosten te betalen

Tank- en autowasketen Loogman zoekt naar een tiental studenten die zij schuldenvrij door de studietijd willen loodsen. Eerste- en tweedejaars HBO en WO-studenten zijn welkom bij Loogman. Het project houdt in dat de student 12 uur in de week bij de carwashonderneming werkt, in ruil daarvoor worden de meeste studiekosten door het bedrijf betaald.

Het ‘Project Studieschuldenvrij Studeren’ van de Loogman Groep bleek vorig jaar een groot succes. Uiteindelijk gingen in plaats van de beoogde tien studenten achttien mensen aan de slag bij de carwashonderneming. Wegens succes gaat het wervingsproject dit jaar op herhaling.

Het project houdt in dat studenten op kosten van de keten kunnen studeren. Loogman zoekt eerste- of tweedejaars HBO en WO-studenten. Na de studie stappen de deelnemers aan dit programma studieschuldenvrij de wereld in. Deze week startte Loogman de campagne om studenten te werven. Het carwashbedrijf betaalt naast het normale salaris het studiegeld, de studiematerialen en buitenlandse studiereizen.

De Groep bestaat uit verschillende bedrijven, zodat er altijd wel een plek beschikbaar is in de wasstraat, horeca of elders. Er zit geen addertje onder het gras, benadrukt directeur Kees Yzebaert in een promotievideo op de site van het bedrijf.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.