Carwash Ermelo haalt ruim 5.000 euro op voor lokale voetbalclubs

Samir Achrak van Carwash Ermelo stort straks in totaal 5.300 euro in de clubkassen van vijf voetbalverenigingen in Harderwijk en Ermelo. Omdat de voetbalclubs door coronamaatregelen de nodige inkomsten hebben misgelopen, zette Achrak in zijn carwash een actie op om de lokale clubs te sponsoren.

Wanneer klanten kozen voor het programma Carwash Special (à 15 euro) kregenze daar een verfrissend geurshirtje bij, een hanger in de kleuren van de lokale clubs. Eigenaar Achrak liet shirtjes maken in de clubkleuren van de vijf verenigingen, voor alle verenigingen werden 500 exemplaren gemaakt.

Per wasbeurt werd 2,50 gedoneerd aan de door de klant gekozen club. De populairste club bleek DVS’33 Ermelo, alle 500 shirts in deze kleuren zijn vergeven. De actie zou lopen tot eind mei, maar Achrak verlengt de actie ‘omdat hij alle clubs een mooi bedrag gunt’.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwash Ermelo haalt ruim 5.000 euro op voor lokale voetbalclubs | CarwashPro

Carwash Ermelo haalt ruim 5.000 euro op voor lokale voetbalclubs

Samir Achrak van Carwash Ermelo stort straks in totaal 5.300 euro in de clubkassen van vijf voetbalverenigingen in Harderwijk en Ermelo. Omdat de voetbalclubs door coronamaatregelen de nodige inkomsten hebben misgelopen, zette Achrak in zijn carwash een actie op om de lokale clubs te sponsoren.

Wanneer klanten kozen voor het programma Carwash Special (à 15 euro) kregenze daar een verfrissend geurshirtje bij, een hanger in de kleuren van de lokale clubs. Eigenaar Achrak liet shirtjes maken in de clubkleuren van de vijf verenigingen, voor alle verenigingen werden 500 exemplaren gemaakt.

Per wasbeurt werd 2,50 gedoneerd aan de door de klant gekozen club. De populairste club bleek DVS’33 Ermelo, alle 500 shirts in deze kleuren zijn vergeven. De actie zou lopen tot eind mei, maar Achrak verlengt de actie ‘omdat hij alle clubs een mooi bedrag gunt’.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.