Carwash Ermelo steunt lokale voetbalclubs met geurshirtjes in clubkleuren

Voetbalclubs hebben vanwege coronamaatregelen de nodige inkomsten misgelopen. Eigenaar Samir Achrak van Carwash Ermelo zette een actie met geurshirtjes op om lokale clubs te sponsoren.

Wanneer klanten kiezen voor het programma Carwash Special à15 euro krijgen ze daar een verfrissend geurshirtje bij, een hanger in de kleuren van de lokale clubs. Per wasbeurt wordt 2,50 euro gedoneerd aan een club naar keuze. Per club zijn er 500 hangers gemaakt, waardoor 1250 euro te ‘verdienen’ is.

Achrak heeft affiniteit met voetbal, vertelt hij in de lokale krant Ermelo van Nu. Hij meent dat veel klanten van de carwash ook lid zijn van een van de vijf lokale clubs. Met de actie wil hij de verenigingen een steuntje in de rug geven. Het gaat om DVS’33, FC Horst, EFC’58, VVOG en Zwart Wit’63.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.