EenzetCarwash komt met onbemand concept Daily Carwash (video)

De onbemande Daily Carwash in Dodewaard Foto: CarwashPro 2021

Bij de Daily Carwash in Dodewaard kunnen klanten voor een bedrag van 14,95 euro per maand onbeperkt de auto laten wassen. De locatie is onbemand, werkt met kentekenherkenning en nieuwe klanten kunnen zich melden bij de terminal bij de ingang. Deze eerste Daily Carwash is gevestigd naast een tankstation, maar het concept is net zo goed te plaatsen bij bijvoorbeeld een supermarkt of bouwmarkt.

De borstels van de rollover de Daily Carwash zijn oranje met zwart en ook de terminal, technische ruimte en alle signing rondom de locatie is uitgevoerd in de kleuren. Wie een abonnement heeft wordt bij aankomst op kenteken herkend door de camera’s en mag door de slagbomen. De machine start automatisch zodra de auto in de juiste positie staat. Het voertuig wordt aan het einde van de wassing afgespoeld met osmosewater, er is daarom geen droging.

Onbemand

De carwash aan de Dalwagen 96 in Dodewaard is onbemand. Het concept is van EenzetCarwash, die voor de uitvoering de samenwerking zocht met Walnut en Extendas. Klanten kunnen er terecht voor een eenmalige wasbeurt, maar de focus ligt hier op abonnementswassen. Voor 14.95 euro in de maand kan je onbeperkt terecht, of nou ja: je kunt dan acht keer per maand wassen. Eric Mekelenkamp van EenzetCarwash geeft in onderstaande video uitleg over het concept.

Slim wassen

De Daily Carwash heeft een Istobal M1 waarbij wordt gewassen zonder droging en dat scheelt in het geluid. Het concept heeft daarom geen speciale wasruimte en het wassen gebeurt gewonen de open lucht. De rollover werkt met smart wash van Istobal, een systeem waarbij met de machine op afstand verbinding kan worden gemaakt. Dankzij camera’s op de locatie is exact te zien wat er gebeurt en of dat veilig gebeurt. Walnut zorgt voor de kentekenherkenning, Extendas voor de aansturing en administratieve verwerking. De technische ruimte op de locatie is voor monteurs te openen via een app. De ruimte is door EenzetCarwash in Andelst voorgefabriceerd. Binnen vind je ook de osmose-installatie en de techniek voor het smart wassen.

Kennismaken via QR-code

Om klanten kennis te laten maken met het concept worden op de website en via signing rondom de locatie nieuwe klanten een proefwassingen aangeboden. De carwash herkent de nieuwe klant dankzij een QR-code. Mekelenkamp sluit zijn rondleiding bij de Daily Carwash af met de woorden: “We hopen dat als mensen eenmaal gebruik hebben gemaakt van de carwash, dat ze enthousiast zijn en gebruik willen maken van een abonnement.”

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

EenzetCarwash komt met onbemand concept Daily Carwash (video) | CarwashPro

EenzetCarwash komt met onbemand concept Daily Carwash (video)

De onbemande Daily Carwash in Dodewaard Foto: CarwashPro 2021

Bij de Daily Carwash in Dodewaard kunnen klanten voor een bedrag van 14,95 euro per maand onbeperkt de auto laten wassen. De locatie is onbemand, werkt met kentekenherkenning en nieuwe klanten kunnen zich melden bij de terminal bij de ingang. Deze eerste Daily Carwash is gevestigd naast een tankstation, maar het concept is net zo goed te plaatsen bij bijvoorbeeld een supermarkt of bouwmarkt.

De borstels van de rollover de Daily Carwash zijn oranje met zwart en ook de terminal, technische ruimte en alle signing rondom de locatie is uitgevoerd in de kleuren. Wie een abonnement heeft wordt bij aankomst op kenteken herkend door de camera’s en mag door de slagbomen. De machine start automatisch zodra de auto in de juiste positie staat. Het voertuig wordt aan het einde van de wassing afgespoeld met osmosewater, er is daarom geen droging.

Onbemand

De carwash aan de Dalwagen 96 in Dodewaard is onbemand. Het concept is van EenzetCarwash, die voor de uitvoering de samenwerking zocht met Walnut en Extendas. Klanten kunnen er terecht voor een eenmalige wasbeurt, maar de focus ligt hier op abonnementswassen. Voor 14.95 euro in de maand kan je onbeperkt terecht, of nou ja: je kunt dan acht keer per maand wassen. Eric Mekelenkamp van EenzetCarwash geeft in onderstaande video uitleg over het concept.

Slim wassen

De Daily Carwash heeft een Istobal M1 waarbij wordt gewassen zonder droging en dat scheelt in het geluid. Het concept heeft daarom geen speciale wasruimte en het wassen gebeurt gewonen de open lucht. De rollover werkt met smart wash van Istobal, een systeem waarbij met de machine op afstand verbinding kan worden gemaakt. Dankzij camera’s op de locatie is exact te zien wat er gebeurt en of dat veilig gebeurt. Walnut zorgt voor de kentekenherkenning, Extendas voor de aansturing en administratieve verwerking. De technische ruimte op de locatie is voor monteurs te openen via een app. De ruimte is door EenzetCarwash in Andelst voorgefabriceerd. Binnen vind je ook de osmose-installatie en de techniek voor het smart wassen.

Kennismaken via QR-code

Om klanten kennis te laten maken met het concept worden op de website en via signing rondom de locatie nieuwe klanten een proefwassingen aangeboden. De carwash herkent de nieuwe klant dankzij een QR-code. Mekelenkamp sluit zijn rondleiding bij de Daily Carwash af met de woorden: “We hopen dat als mensen eenmaal gebruik hebben gemaakt van de carwash, dat ze enthousiast zijn en gebruik willen maken van een abonnement.”

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.