Carwash ’t Vosje krijgt duurzaamheidsprijs

Vanwege het milieuvriendelijke wasproces heeft Carwash ’t Vosje in Oosterhout een Groene Pluim gekregen. De jury van deze duurzaamheidsprijs is tevens positief over het personeelsbeleid van ’t Vosje, waar ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken. Het bedrijf wordt een voorbeeld voor anderen in de sector genomen. 

Autowascentrum ’t Vosje startte in 2020 met een tweede locatie in Oosterhout, de andere locatie is in Etten-Leur. Bij de bouw is nadrukkelijk rekening gehouden met het milieu, bijvoorbeeld door het gebruik van zonnepanelen en een systeem om water te recyclen.

Ook het wasproces is milieuvriendelijk, de auto’s worden gewassen met bioreinigers, ofwel chemie op basis van bacteriën. Van het water wordt 95 procent hergebruikt en wanneer nodig aangevuld met regenwater. De carwash gebruikt slechts een kleine toevoer van leidingwater.

Al die aspecten worden nu beloond met een Groene Pluim, feitelijk een erkenning voor ondernemingen die werk maken van duurzaam ondernemen. Bedrijven kunnen zichzelf aanmelden voor de prijs, waarna een jury onderzoek doet of een toekenning terecht is.

De jury van de Groene Pluim zegt over ’t Vosje dat zij op het gebied van duurzaam ondernemen ‘een mooie ambitie’ hebben. Het bedrijf wordt een duurzame koploper genoemd en een voorbeeld voor anderen binnen de branche.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwash ’t Vosje krijgt duurzaamheidsprijs | CarwashPro

Carwash ’t Vosje krijgt duurzaamheidsprijs

Vanwege het milieuvriendelijke wasproces heeft Carwash ’t Vosje in Oosterhout een Groene Pluim gekregen. De jury van deze duurzaamheidsprijs is tevens positief over het personeelsbeleid van ’t Vosje, waar ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken. Het bedrijf wordt een voorbeeld voor anderen in de sector genomen. 

Autowascentrum ’t Vosje startte in 2020 met een tweede locatie in Oosterhout, de andere locatie is in Etten-Leur. Bij de bouw is nadrukkelijk rekening gehouden met het milieu, bijvoorbeeld door het gebruik van zonnepanelen en een systeem om water te recyclen.

Ook het wasproces is milieuvriendelijk, de auto’s worden gewassen met bioreinigers, ofwel chemie op basis van bacteriën. Van het water wordt 95 procent hergebruikt en wanneer nodig aangevuld met regenwater. De carwash gebruikt slechts een kleine toevoer van leidingwater.

Al die aspecten worden nu beloond met een Groene Pluim, feitelijk een erkenning voor ondernemingen die werk maken van duurzaam ondernemen. Bedrijven kunnen zichzelf aanmelden voor de prijs, waarna een jury onderzoek doet of een toekenning terecht is.

De jury van de Groene Pluim zegt over ’t Vosje dat zij op het gebied van duurzaam ondernemen ‘een mooie ambitie’ hebben. Het bedrijf wordt een duurzame koploper genoemd en een voorbeeld voor anderen binnen de branche.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.