De Week in Beeld: politie-inval bij Maxi Wax in Emmen?

Met de rubriek De Week in Beeld zet CarwashPro de leukste acties en posts op social media van carwashes op een rijtje. Maxi Wax in Emmen viel op omdat in alle wasboxen een politiebusje stond – geen zorgen, dat was gewoon om gewassen te worden. Bas Autowas in Zwolle stond hoog in de newsfeed met het eenjarige jubileum van de binnenreinigingsbaan. 

‘Nee, lieve mensen, er is geen inval bij de Maxi Wax’, schrijft het carwashbedrijf uit Emmen op Facebook. De busjes zijn er voor een schoonmaakbeurt. In de lokale media laat eigenaar Jef Schulte weten dat er een politie-oefening in de buurt was en dat de agenten zelf de auto’s hebben gewassen in de boxen. Schulte heeft ze nog een koffie aangeboden voor bij het wassen.

Jubileum

Bas Autowas in Zwolle viert dat de binnenreinigingsband nu één jaar draait. De auto op de foto was op 10 oktober 2020 de eerste betalende bezoeker. Bas West is ondertussen gesloten voor een grootschalige verbouwing en upgrade. Op insta is te zien dat de nieuwe borstels van Brushcom net hangen, de vloer van het serviceplein is gedaan en dat het schilderwerk weer up-to-date is.

Horror Carwash

Bij Shell De Wetering wordt al een paar jaar op rij een Horror Carwash gehouden tijdens Halloween. De kaartverkoop voor dit jaar is alvast van start. Eigenaar Johan Teunnissen laat weten afgelopen jaren uitverkocht te zijn geweest. Van vorig jaar is er een scary aftermovie.

Hebben we mooie posts gemist? Geef ons een seintje, dan nemen we het volgende week mee.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.