Punto Blu doet duizenden wasbeurten cadeau aan zorgpersoneel

Unsplash, William Chiesurin

Carwash Punto Blu heeft de Belgische headlines gehaald met een opmerkelijke actie. Eigenaar Diederik De Roeck geeft 2.600 gratis VIP-carwashbeurten aan het zorgpersoneel van het AZ Sint Maarten in Mechelen. Punto Blu wil hiermee het personeel bedankten voor de inzet in coronatijden.

Punto Blu heeft vestigingen in Mechelen en Beveren. Eigenaar Diederik De Roeck is tevens bestuurder van de Belgische branchevereniging BBRV. Vanuit de carwash in Mechelen zijn de vouchers voor de VIP-wasbeurt cadeau gedaan aan het personeel van het nabij gelegen ziekenhuis. Het programma kost normaal gezien 17 euro. Op social media wordt duidelijk dat het gebaar goed gewaardeerd wordt: verschillende zorgmedewerkers spreken hier hun waardering uit.

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Punto Blu doet duizenden wasbeurten cadeau aan zorgpersoneel | CarwashPro

Punto Blu doet duizenden wasbeurten cadeau aan zorgpersoneel

Unsplash, William Chiesurin

Carwash Punto Blu heeft de Belgische headlines gehaald met een opmerkelijke actie. Eigenaar Diederik De Roeck geeft 2.600 gratis VIP-carwashbeurten aan het zorgpersoneel van het AZ Sint Maarten in Mechelen. Punto Blu wil hiermee het personeel bedankten voor de inzet in coronatijden.

Punto Blu heeft vestigingen in Mechelen en Beveren. Eigenaar Diederik De Roeck is tevens bestuurder van de Belgische branchevereniging BBRV. Vanuit de carwash in Mechelen zijn de vouchers voor de VIP-wasbeurt cadeau gedaan aan het personeel van het nabij gelegen ziekenhuis. Het programma kost normaal gezien 17 euro. Op social media wordt duidelijk dat het gebaar goed gewaardeerd wordt: verschillende zorgmedewerkers spreken hier hun waardering uit.

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.