Productnieuws

Stockmeier start met een groen assortiment carwashchemie

Stockmeir biedt nu ook een duurzame productlijn voor de carwash aan. Met Green Line voldoet Stockmeier Chemie aan de milieuvriendelijke specificaties. De productlijn moet carwashes bovendien helpen de onderhoudskosten te verlagen. 

Fabrikant Stockmeier geeft aan dat hun nieuwe assortiment met de naam Green Line vrij is van NTA, silliconen, silicaten en fosfaten, minerale olie en microplastic. De gebruikte chemie is biologisch afbreekbaar in overeenstemming met de geldende milieu-eisen.

De productlijn is geschikt voor alle waterbehandelingssystemen. Stockmeier heeft een uitgebreid assortiment voor de carwash. Green Line omvat onder meer een voorwasmiddel en shampoo.

Het prijskaartje van de groene chemie valt hoger uit omdat de grondstoffen hiervoor kostbaarder zijn. Stockmeier legt uit dat die kosten weer weggestreept kunnen worden tegenover de besparing op het gebied van onderhoudskosten. Door de groene chemie zouden filters en zeven namelijk minder vaak te hoeven worden schoongemaakt.

Lees ook: 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Sandra Schafer

Sandra is redacteur van het Duitse zusje van CarwashPro, namelijk CarwashPro.de.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Stockmeier start met een groen assortiment carwashchemie | CarwashPro
Productnieuws

Stockmeier start met een groen assortiment carwashchemie

Stockmeir biedt nu ook een duurzame productlijn voor de carwash aan. Met Green Line voldoet Stockmeier Chemie aan de milieuvriendelijke specificaties. De productlijn moet carwashes bovendien helpen de onderhoudskosten te verlagen. 

Fabrikant Stockmeier geeft aan dat hun nieuwe assortiment met de naam Green Line vrij is van NTA, silliconen, silicaten en fosfaten, minerale olie en microplastic. De gebruikte chemie is biologisch afbreekbaar in overeenstemming met de geldende milieu-eisen.

De productlijn is geschikt voor alle waterbehandelingssystemen. Stockmeier heeft een uitgebreid assortiment voor de carwash. Green Line omvat onder meer een voorwasmiddel en shampoo.

Het prijskaartje van de groene chemie valt hoger uit omdat de grondstoffen hiervoor kostbaarder zijn. Stockmeier legt uit dat die kosten weer weggestreept kunnen worden tegenover de besparing op het gebied van onderhoudskosten. Door de groene chemie zouden filters en zeven namelijk minder vaak te hoeven worden schoongemaakt.

Lees ook: 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Sandra Schafer

Sandra is redacteur van het Duitse zusje van CarwashPro, namelijk CarwashPro.de.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.