Liveblog: de tweede dag van de Tankstation & Carwash Vakbeurs in beeld

Ook EenzetCarwash is aanwezig op de beurs Foto: ProMedia/Belinda Meijers

Welkom bij dit liveblog over de tweede dag van de Tankstation & Carwash Vakbeurs 2022. Vanaf de grootste beursvloer op het gebied van oplossingen voor brandstof, energie en carwash in Nederland en België, deelt CarwashPro het laatste nieuws en de leukste momenten.

Liveblog gesloten. Benieuwd naar de eerste dag van de beurs? Bekijk het hier!

Update 14.45: Bij de stand van Christ Wash Systems staat een Bubble Gun & Brush-installatie (zie foto), waar bezoekers het wassen met de Bubble Gun (met schuim) en de Bubble Brush zelf kunnen ervaren. CarwashPro-redacteur Belinda probeerde het uit: “Dit ruikt lekker!”

Update 12.30: Lunchtijd! En dat betekent stamppot boerenkool en hutspot met rookworst of een gehaktbal bij de stand van Dr. Stöcker (zie foto).

Update 12.00 uur: Groot nieuws op de stand van Smarter Nozzle Europe. Het bedrijf kondigt namelijk een samenwerking aan met TinQ. Een groot deel van de ruim 400 locaties van het bedrijf zal uitgerust worden met iNozzles, de nozzles waarop tijdens het tanken naar een klein beeldscherm gekeken kan worden. Zo’n 250 locaties zullen geschikt zijn voor deze oplossing. Het gaat om minimaal vier en maximaal acht iNozzles per locatie. De grootse uitrol begint in het eerste kwartaal van 2023 en is naar verwachting een jaar later volledig afgerond.

Update 11.15 uur: De tweede kennissessie (zie foto) van het donderdagprogramma is begonnen. Daarin worden de kansen voor onbemand wassen besproken, samen met Eric Mekelenkamp (EenzetCarwash), Thomas van der Kroft (Walnut Loyalty) en Frans Geurts (Gecu Wassen & Tanken). “Ik denk dat de transitie alleen maar doorgaat en zal versnellen”, zegt Mekelenkamp daarover. “We kijken ook naar wasboxconcepten, omdat daar ook veel interesse in is.” De eerste kennissessie van de dag stond in het teken van de tabaksverkoop in het petrolkanaal.

Tankstation & Carwash Vakbeurs 2022

Update 11.15 uur: De tweede kennissessie van het donderdagprogramma is begonnen. Daarin worden de kansen voor onbemand wassen besproken. “Ik denk dat de transitie alleen maar doorgaat en zal versnellen”, zegt Erik Mekelenkamp van EenzetCarwash daarover. “We kijken ook naar wasboxconcepten, omdat daar ook veel interesse in is.” De eerste kennissessie van de dag stond in het teken van de tabaksverkoop in het petrolkanaal.

Update 10.10 uur: Op de stand van WashTec (zie foto) is de nieuwe SmartCare rollover te bewonderen. Vanaf eind december staat de eerste rollover van dit type bij een waslocatie in Nederland.

Tankstation & Carwash Vakbeurs 2022

Update 10.05 uur: Bekijk hier de aftermovie terug van de eerste dag van de Tankstation & Carwash Vakbeurs in Expo Houten.

10.00 uur: De deuren van de Tankstation & Carwash Vakbeurs zijn weer geopend! De laatste dag van de beurs staat volledig in het teken van netwerken op de stands, bijpraten met branchegenoten en interessante kennissessies. Voor de carwash-ondernemers is er van 11.15 tot 11.45 uur een kennissessie over de kansen voor onbemand wassen, met Eric Mekelenkamp van EenzetCarwash, Thomas van der Kroft van Walnut Loyalty en Frans Geurts van Gecu Tanken & Wassen. Ben jij er bij?

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Liveblog: de tweede dag van de Tankstation & Carwash Vakbeurs in beeld | CarwashPro

Liveblog: de tweede dag van de Tankstation & Carwash Vakbeurs in beeld

Ook EenzetCarwash is aanwezig op de beurs Foto: ProMedia/Belinda Meijers

Welkom bij dit liveblog over de tweede dag van de Tankstation & Carwash Vakbeurs 2022. Vanaf de grootste beursvloer op het gebied van oplossingen voor brandstof, energie en carwash in Nederland en België, deelt CarwashPro het laatste nieuws en de leukste momenten.

Liveblog gesloten. Benieuwd naar de eerste dag van de beurs? Bekijk het hier!

Update 14.45: Bij de stand van Christ Wash Systems staat een Bubble Gun & Brush-installatie (zie foto), waar bezoekers het wassen met de Bubble Gun (met schuim) en de Bubble Brush zelf kunnen ervaren. CarwashPro-redacteur Belinda probeerde het uit: “Dit ruikt lekker!”

Update 12.30: Lunchtijd! En dat betekent stamppot boerenkool en hutspot met rookworst of een gehaktbal bij de stand van Dr. Stöcker (zie foto).

Update 12.00 uur: Groot nieuws op de stand van Smarter Nozzle Europe. Het bedrijf kondigt namelijk een samenwerking aan met TinQ. Een groot deel van de ruim 400 locaties van het bedrijf zal uitgerust worden met iNozzles, de nozzles waarop tijdens het tanken naar een klein beeldscherm gekeken kan worden. Zo’n 250 locaties zullen geschikt zijn voor deze oplossing. Het gaat om minimaal vier en maximaal acht iNozzles per locatie. De grootse uitrol begint in het eerste kwartaal van 2023 en is naar verwachting een jaar later volledig afgerond.

Update 11.15 uur: De tweede kennissessie (zie foto) van het donderdagprogramma is begonnen. Daarin worden de kansen voor onbemand wassen besproken, samen met Eric Mekelenkamp (EenzetCarwash), Thomas van der Kroft (Walnut Loyalty) en Frans Geurts (Gecu Wassen & Tanken). “Ik denk dat de transitie alleen maar doorgaat en zal versnellen”, zegt Mekelenkamp daarover. “We kijken ook naar wasboxconcepten, omdat daar ook veel interesse in is.” De eerste kennissessie van de dag stond in het teken van de tabaksverkoop in het petrolkanaal.

Tankstation & Carwash Vakbeurs 2022

Update 11.15 uur: De tweede kennissessie van het donderdagprogramma is begonnen. Daarin worden de kansen voor onbemand wassen besproken. “Ik denk dat de transitie alleen maar doorgaat en zal versnellen”, zegt Erik Mekelenkamp van EenzetCarwash daarover. “We kijken ook naar wasboxconcepten, omdat daar ook veel interesse in is.” De eerste kennissessie van de dag stond in het teken van de tabaksverkoop in het petrolkanaal.

Update 10.10 uur: Op de stand van WashTec (zie foto) is de nieuwe SmartCare rollover te bewonderen. Vanaf eind december staat de eerste rollover van dit type bij een waslocatie in Nederland.

Tankstation & Carwash Vakbeurs 2022

Update 10.05 uur: Bekijk hier de aftermovie terug van de eerste dag van de Tankstation & Carwash Vakbeurs in Expo Houten.

10.00 uur: De deuren van de Tankstation & Carwash Vakbeurs zijn weer geopend! De laatste dag van de beurs staat volledig in het teken van netwerken op de stands, bijpraten met branchegenoten en interessante kennissessies. Voor de carwash-ondernemers is er van 11.15 tot 11.45 uur een kennissessie over de kansen voor onbemand wassen, met Eric Mekelenkamp van EenzetCarwash, Thomas van der Kroft van Walnut Loyalty en Frans Geurts van Gecu Tanken & Wassen. Ben jij er bij?

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.