Autowaspark Kuzee Terneuzen opent nieuw serviceplein en start bouw zesde carwash

Kuzee Terneuzen opent nieuw serviceplein en bouwt zesde carwash

Carwashformule Kuzee heeft de vestiging in Terneuzen uitgebreid en bouwt een nieuwe wasstraat in Goes Foto: CarwashPro

Na de opening afgelopen juli van een compleet vernieuwde kettingwasstraat, heeft Autowaspark Kuzee in Terneuzen nu het stofzuigplein vergroot. Tevens is de carwashformule gestart met de bouw van een zesde vestiging.

Na een omvangrijke, vier weken durende verbouwing heropende carwashformule Kuzee in juli het Autowaspark in Terneuzen in een vernieuwde ‘2.0’ uitvoering. De vestiging aan de Meester F.J. Haarmanweg ging van een 32 meter lange kettingbaan naar een 40 meter lange Holz. Tegelijkertijd werd op de locatie de technische ruimte vernieuwd. Deze werd gemaakt van glas om bezoekers -letterlijk- een kijkje in de technische ruimte te geven. Als tweede stap in de vernieuwingsoperatie is in december het overdekte stofzuigplein vergroot waarbij bezoekers nu gebruik kunnen maken van dubbel zoveel stofzuigplaatsen, 22 in totaal. Ook zijn er plekken gerealiseerd met onder meer mattenreinigers en doekautomaten en is de hal van led-verlichting voorzien. Belangrijkste reden voor de nieuwbouw op de bestaande locatie is volgens Kuzee een kortere wachttijd, beter wasresultaat, meer beleving en extra service.

Zesde

In de Zeeuwse plaats Goes, waar Kuzee reeds twee autowasparken heeft, is het begonnen met de bouw van een compleet nieuwe vestiging. Dit wordt de zesde wasstraat van Kuzee in Zeeland. Het moet het vlaggenschip van de formule worden met een 55 meter lange kettingwasstraat, groot overdekt stofzuigplein, meerdere services en tevens het nieuwe hoofdkantoor van het bedrijf. Als alles volgens plan verloopt, opent het nieuwste Autowaspark Kuzee in Goes in de loop van 2023.

Naam

Kuzee is een bekende naam in de provincie Zeeland. De autowasformule telt nu vijf vestigingen: Goes (2), Middelburg, Oost-Souburg en Terneuzen. Met de bouw van de nieuwe locatie in Goes, komt deze plaats op drie Kuzee-wasstraten. Naast de carwashbedrijven houdt de groep zich bezig met takel- en bergingsactiviteiten, alsmede auto- en vrachtwagentransport in binnen- en buitenland. Landelijk behoort Kuzee tot de grotere spelers in de autotransportmarkt.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kuzee Terneuzen opent nieuw serviceplein en bouwt zesde carwash | CarwashPro
Autowaspark Kuzee Terneuzen opent nieuw serviceplein en start bouw zesde carwash

Kuzee Terneuzen opent nieuw serviceplein en bouwt zesde carwash

Carwashformule Kuzee heeft de vestiging in Terneuzen uitgebreid en bouwt een nieuwe wasstraat in Goes Foto: CarwashPro

Na de opening afgelopen juli van een compleet vernieuwde kettingwasstraat, heeft Autowaspark Kuzee in Terneuzen nu het stofzuigplein vergroot. Tevens is de carwashformule gestart met de bouw van een zesde vestiging.

Na een omvangrijke, vier weken durende verbouwing heropende carwashformule Kuzee in juli het Autowaspark in Terneuzen in een vernieuwde ‘2.0’ uitvoering. De vestiging aan de Meester F.J. Haarmanweg ging van een 32 meter lange kettingbaan naar een 40 meter lange Holz. Tegelijkertijd werd op de locatie de technische ruimte vernieuwd. Deze werd gemaakt van glas om bezoekers -letterlijk- een kijkje in de technische ruimte te geven. Als tweede stap in de vernieuwingsoperatie is in december het overdekte stofzuigplein vergroot waarbij bezoekers nu gebruik kunnen maken van dubbel zoveel stofzuigplaatsen, 22 in totaal. Ook zijn er plekken gerealiseerd met onder meer mattenreinigers en doekautomaten en is de hal van led-verlichting voorzien. Belangrijkste reden voor de nieuwbouw op de bestaande locatie is volgens Kuzee een kortere wachttijd, beter wasresultaat, meer beleving en extra service.

Zesde

In de Zeeuwse plaats Goes, waar Kuzee reeds twee autowasparken heeft, is het begonnen met de bouw van een compleet nieuwe vestiging. Dit wordt de zesde wasstraat van Kuzee in Zeeland. Het moet het vlaggenschip van de formule worden met een 55 meter lange kettingwasstraat, groot overdekt stofzuigplein, meerdere services en tevens het nieuwe hoofdkantoor van het bedrijf. Als alles volgens plan verloopt, opent het nieuwste Autowaspark Kuzee in Goes in de loop van 2023.

Naam

Kuzee is een bekende naam in de provincie Zeeland. De autowasformule telt nu vijf vestigingen: Goes (2), Middelburg, Oost-Souburg en Terneuzen. Met de bouw van de nieuwe locatie in Goes, komt deze plaats op drie Kuzee-wasstraten. Naast de carwashbedrijven houdt de groep zich bezig met takel- en bergingsactiviteiten, alsmede auto- en vrachtwagentransport in binnen- en buitenland. Landelijk behoort Kuzee tot de grotere spelers in de autotransportmarkt.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.