In VS extra aandacht voor vrouwen in de carwash

Het aantal vrouwen met een leidinggevende functie in de carwashbranche neemt volgens de organisatie toe Foto: Shutterstock

In de Verenigde Staten staan vrouwen centraal tijdens de zevende editie van de Women in Carwash-conferentie. Dit event vindt plaats van 15 tot 17 januari in Florida, en staat volledig in het teken van de veranderende carwash-industrie en de opkomst van vrouwen in leidinggevende posities.

“Maak deel uit van deze unieke kans om de veranderende carwash-industrie te ondersteunen, aangezien vrouwen snel opkomen als de meest vooruitstrevende leiders”, meldt de website van de Women in Carwash-conferentie. Volgens de organisatie was tien jaar geleden de aanwezigheid van vrouwen in leidinggevende posities in de Amerikaanse carwash-industrie nog te verwaarlozen. “Maar tegenwoordig is twintig procent van de leiders in de carwashbranche vrouw. En dat aantal neemt alleen maar toe.”

Lichaamstaal

Verspreid over drie dagen zijn er lezingen, presentaties, workshops en breakout-sessies met vrouwelijke sprekers. Een van de meest opmerkelijke presentaties is ‘Body Language for Leaders’, gegeven door de bekroonde spreker Connie-Lee Bennet. Ze geeft tips voor spreken in het openbaar en het gebruik van lichaamstaal om zelfvertrouwen en communicatie te helpen vergroten. Bennet zal ook de keynote speech houden op de eerste dag, na de cocktailreceptie en het diner.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

In VS extra aandacht voor vrouwen in de carwash | CarwashPro

In VS extra aandacht voor vrouwen in de carwash

Het aantal vrouwen met een leidinggevende functie in de carwashbranche neemt volgens de organisatie toe Foto: Shutterstock

In de Verenigde Staten staan vrouwen centraal tijdens de zevende editie van de Women in Carwash-conferentie. Dit event vindt plaats van 15 tot 17 januari in Florida, en staat volledig in het teken van de veranderende carwash-industrie en de opkomst van vrouwen in leidinggevende posities.

“Maak deel uit van deze unieke kans om de veranderende carwash-industrie te ondersteunen, aangezien vrouwen snel opkomen als de meest vooruitstrevende leiders”, meldt de website van de Women in Carwash-conferentie. Volgens de organisatie was tien jaar geleden de aanwezigheid van vrouwen in leidinggevende posities in de Amerikaanse carwash-industrie nog te verwaarlozen. “Maar tegenwoordig is twintig procent van de leiders in de carwashbranche vrouw. En dat aantal neemt alleen maar toe.”

Lichaamstaal

Verspreid over drie dagen zijn er lezingen, presentaties, workshops en breakout-sessies met vrouwelijke sprekers. Een van de meest opmerkelijke presentaties is ‘Body Language for Leaders’, gegeven door de bekroonde spreker Connie-Lee Bennet. Ze geeft tips voor spreken in het openbaar en het gebruik van lichaamstaal om zelfvertrouwen en communicatie te helpen vergroten. Bennet zal ook de keynote speech houden op de eerste dag, na de cocktailreceptie en het diner.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.