Loogman Carwash gaat smakelijke samenwerking aan met Domino’s Pizza

Foto ter illustratie Foto: Pixabay

Loogman Carwash Rotterdam is een smakelijke samenwerking aangegaan met Domino’s Pizza Rotterdam IJsselmonde en Spinozaweg. ‘Wat hebben overheerlijke verse pizza’s en glimmend schone auto’s bij Loogman Carwash met elkaar gemeen?’, is de hamvraag waarmee de pizza-actie van start is gegaan.

Klanten die hun auto laten wassen bij Loogman Carwash Rotterdam aan de Stadionweg met het wasprogramma Showroom Quality, ontvangen bij de kassa een voucher voor Domino’s Pizza Rotterdam IJsselmonde en Spinozaweg. Bij inlevering van deze voucher is de tweede pizza voor 2 euro.

Gevulde maag, schone auto

De actie werkt ook andersom. Bij iedere bestelling die wordt geplaatst bij Domino’s Pizza Rotterdam IJsselmonde of Rotterdam Spinozaweg ontvangt de klant een voucher. Met deze voucher kost wasprogramma 1 bij Loogman Carwash Rotterdam 13,50 euro, in plaats van 20,50 euro. “Zo kan jij met een gevulde maag en een schone auto de weg op”, luidt de actie op de website.

De vouchers worden bij zowel Loogman Carwash als Domino’s uitgedeeld tot en met 28 februari 2023 en zijn geldig tot en met 31 maart 2023. Deze actie en de bijbehorende vouchers zijn alleen geldig bij Loogman Carwash Rotterdam en Domino’s Pizza Rotterdam IJsselmonde en Spinozaweg.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Loogman Carwash gaat smakelijke samenwerking aan met Domino’s Pizza | CarwashPro

Loogman Carwash gaat smakelijke samenwerking aan met Domino’s Pizza

Foto ter illustratie Foto: Pixabay

Loogman Carwash Rotterdam is een smakelijke samenwerking aangegaan met Domino’s Pizza Rotterdam IJsselmonde en Spinozaweg. ‘Wat hebben overheerlijke verse pizza’s en glimmend schone auto’s bij Loogman Carwash met elkaar gemeen?’, is de hamvraag waarmee de pizza-actie van start is gegaan.

Klanten die hun auto laten wassen bij Loogman Carwash Rotterdam aan de Stadionweg met het wasprogramma Showroom Quality, ontvangen bij de kassa een voucher voor Domino’s Pizza Rotterdam IJsselmonde en Spinozaweg. Bij inlevering van deze voucher is de tweede pizza voor 2 euro.

Gevulde maag, schone auto

De actie werkt ook andersom. Bij iedere bestelling die wordt geplaatst bij Domino’s Pizza Rotterdam IJsselmonde of Rotterdam Spinozaweg ontvangt de klant een voucher. Met deze voucher kost wasprogramma 1 bij Loogman Carwash Rotterdam 13,50 euro, in plaats van 20,50 euro. “Zo kan jij met een gevulde maag en een schone auto de weg op”, luidt de actie op de website.

De vouchers worden bij zowel Loogman Carwash als Domino’s uitgedeeld tot en met 28 februari 2023 en zijn geldig tot en met 31 maart 2023. Deze actie en de bijbehorende vouchers zijn alleen geldig bij Loogman Carwash Rotterdam en Domino’s Pizza Rotterdam IJsselmonde en Spinozaweg.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.