Winnaar BOVAG WinterWasWeken bekendgemaakt

Erik Stern (branchemanager BOVAG autowas- en poetsbedrijven) overhandigt met Frank Stortenbeker (eigenaar Right Autowas) de hoofdprijs van de WinterWasWeken aan de familie Huisman Foto: BOVAG/ Peter Arno Broer

De BOVAG WinterWasWeken zitten er weer op. Tijdens de actieperiode zijn er in totaal 51.000 kanskaarten verzilverd. Bij Right Autowas in Hoorn is de hoofdprijs aan de winnende klant uitgereikt: een cheque van 10.000 euro te besteden aan een auto naar keuze bij een BOVAG-autobedrijf. 

Bij meer dan honderd BOVAG-autowas- en poetsbedrijven in het hele land ontvingen klanten de hele maand januari een kanskaart na een was- of poetsbeurt. Deelnemers maakten daarmee kans op de hoofdprijs en veel andere prijzen, van weekendjes weg tot wellness-arrangementen. Van de 51.000 deelnemers kon er maar één de hoofdprijs in de wacht slepen. De winnaar viel bij Right Autowas in Hoorn. De officiële chequeoverhandiging vond 16 februari plaats (zie foto).

“Ondanks het tegenvallende weer in januari zijn de WinterWasWeken succesvol geweest”, zegt BOVAG terugkijkend op de actie. “Ook de onderlinge competitie tussen de autowas- en poetsbedrijven – die dit jaar voor het eerst werd gehouden – leverde een spannende strijd op. Sommige autowas- en poetsbedrijven waren ontzettend fanatiek om een plekje bovenaan in de ranglijst te verwerven.”

Eerste plaats voor ANAC Carwash

Vanuit die onderlinge competitie tussen de autowas- en poetsbedrijven eindigde ANAC Carwash Arnhem (IJsseloord) in het eindklassement op de eerste plaats. Elke week veroverden zij een plek in de top drie. Zij winnen een uitje ter waarde van 1.500 euro voor het hele team. Ook BOB Autowas Rotterdam Charlois en At the Carwash Company vielen in de prijzen. Zij ontvangen een teamuitje ter waarde van respectievelijk 1.000 en 500 euro.

Verkeersveiligheid

BOVAG organiseert elk jaar in januari de BOVAG WinterWasWeken en wijst daarmee op het belang van autowassen in de winter. “Strooizout, pekel en andere viezigheid op de weg kunnen namelijk funest zijn voor de conditie van de auto en het functioneren van camera’s, sensoren en radars ten bate van de verkeersveiligheid”, zegt BOVAG. “Bovendien verbetert een schone auto je zichtbaarheid op de weg. Het is dan ook cruciaal om ook in de winterperiode de auto schoon te houden.”

De WinterWasWeken werden dit jaar voor de zesde keer gehouden. De hoofdprijs viel eerder bij autowasbedrijven in Naaldwijk, Apeldoorn, Nieuwegein, Amsterdam en Haarlem.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Winnaar BOVAG WinterWasWeken bekendgemaakt | CarwashPro

Winnaar BOVAG WinterWasWeken bekendgemaakt

Erik Stern (branchemanager BOVAG autowas- en poetsbedrijven) overhandigt met Frank Stortenbeker (eigenaar Right Autowas) de hoofdprijs van de WinterWasWeken aan de familie Huisman Foto: BOVAG/ Peter Arno Broer

De BOVAG WinterWasWeken zitten er weer op. Tijdens de actieperiode zijn er in totaal 51.000 kanskaarten verzilverd. Bij Right Autowas in Hoorn is de hoofdprijs aan de winnende klant uitgereikt: een cheque van 10.000 euro te besteden aan een auto naar keuze bij een BOVAG-autobedrijf. 

Bij meer dan honderd BOVAG-autowas- en poetsbedrijven in het hele land ontvingen klanten de hele maand januari een kanskaart na een was- of poetsbeurt. Deelnemers maakten daarmee kans op de hoofdprijs en veel andere prijzen, van weekendjes weg tot wellness-arrangementen. Van de 51.000 deelnemers kon er maar één de hoofdprijs in de wacht slepen. De winnaar viel bij Right Autowas in Hoorn. De officiële chequeoverhandiging vond 16 februari plaats (zie foto).

“Ondanks het tegenvallende weer in januari zijn de WinterWasWeken succesvol geweest”, zegt BOVAG terugkijkend op de actie. “Ook de onderlinge competitie tussen de autowas- en poetsbedrijven – die dit jaar voor het eerst werd gehouden – leverde een spannende strijd op. Sommige autowas- en poetsbedrijven waren ontzettend fanatiek om een plekje bovenaan in de ranglijst te verwerven.”

Eerste plaats voor ANAC Carwash

Vanuit die onderlinge competitie tussen de autowas- en poetsbedrijven eindigde ANAC Carwash Arnhem (IJsseloord) in het eindklassement op de eerste plaats. Elke week veroverden zij een plek in de top drie. Zij winnen een uitje ter waarde van 1.500 euro voor het hele team. Ook BOB Autowas Rotterdam Charlois en At the Carwash Company vielen in de prijzen. Zij ontvangen een teamuitje ter waarde van respectievelijk 1.000 en 500 euro.

Verkeersveiligheid

BOVAG organiseert elk jaar in januari de BOVAG WinterWasWeken en wijst daarmee op het belang van autowassen in de winter. “Strooizout, pekel en andere viezigheid op de weg kunnen namelijk funest zijn voor de conditie van de auto en het functioneren van camera’s, sensoren en radars ten bate van de verkeersveiligheid”, zegt BOVAG. “Bovendien verbetert een schone auto je zichtbaarheid op de weg. Het is dan ook cruciaal om ook in de winterperiode de auto schoon te houden.”

De WinterWasWeken werden dit jaar voor de zesde keer gehouden. De hoofdprijs viel eerder bij autowasbedrijven in Naaldwijk, Apeldoorn, Nieuwegein, Amsterdam en Haarlem.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.