Ruim 75 procent poll-stemmers vindt waterrecycling noodzakelijk

Ruim 75 procent van de ondernemers vindt het noodzakelijk om waterrecycling toe te passen in de wasstraat Foto: Shutterstock

CarwashPro plaatste onlangs op de website een poll over de noodzaak van een duurzaam waterbeleid met betrekking tot het autowassen. Ruim 75 procent van de ondernemers zegt het noodzakelijk te vinden om waterrecycling toe te passen in de wasstraat. Een kwart van de stemmers ziet die noodzaak niet, met als voornaamste reden dat het voor nu nog niet belangrijk genoeg is.

Van de ondernemers die waterrecycling in de wasstraat belangrijk vinden, zegt het overgrote deel dat het een gezamenlijke verantwoordelijkheid is. Een derde van de ja-stemmers vindt zelfs dat het vanuit de overheid verplicht moet worden gesteld. Een enkeling maakt zich zorgen over de toekomst.

Van de ondernemers die nee hebben gestemd in de poll, vindt een deel de investering voor waterrecycling te groot. Een meerderheid geeft aan het nu nog niet belangrijk genoeg te vinden. En een minderheid kijkt naar andere manieren van duurzaam ondernemen.

Winterdroogte

De poll volgde op het nieuws dat er vanwege de huidige winterdroogte in Europa nu al vergaande maatregelen worden getroffen om problemen in de zomer te voorkomen. Waaronder een verbod op het wassen van auto’s op een aantal plekken.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Ruim 75 procent poll-stemmers vindt waterrecycling noodzakelijk | CarwashPro

Ruim 75 procent poll-stemmers vindt waterrecycling noodzakelijk

Ruim 75 procent van de ondernemers vindt het noodzakelijk om waterrecycling toe te passen in de wasstraat Foto: Shutterstock

CarwashPro plaatste onlangs op de website een poll over de noodzaak van een duurzaam waterbeleid met betrekking tot het autowassen. Ruim 75 procent van de ondernemers zegt het noodzakelijk te vinden om waterrecycling toe te passen in de wasstraat. Een kwart van de stemmers ziet die noodzaak niet, met als voornaamste reden dat het voor nu nog niet belangrijk genoeg is.

Van de ondernemers die waterrecycling in de wasstraat belangrijk vinden, zegt het overgrote deel dat het een gezamenlijke verantwoordelijkheid is. Een derde van de ja-stemmers vindt zelfs dat het vanuit de overheid verplicht moet worden gesteld. Een enkeling maakt zich zorgen over de toekomst.

Van de ondernemers die nee hebben gestemd in de poll, vindt een deel de investering voor waterrecycling te groot. Een meerderheid geeft aan het nu nog niet belangrijk genoeg te vinden. En een minderheid kijkt naar andere manieren van duurzaam ondernemen.

Winterdroogte

De poll volgde op het nieuws dat er vanwege de huidige winterdroogte in Europa nu al vergaande maatregelen worden getroffen om problemen in de zomer te voorkomen. Waaronder een verbod op het wassen van auto’s op een aantal plekken.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.