WashTec informeert branche over volledig duurzaam autowassen

Het portaal geeft onder andere informatie over effectieve vermindering van de milieueffecten Foto: Unsplash

WashTec heeft een informatieportaal gelanceerd over het volledig duurzaam wassen van voertuigen. Vanwege de klimaatcrisis, consumententrends en nieuwe mobiliteitsconcepten is de behoefte aan begeleiding om mobiliteit in alle aspecten duurzaam te maken nog nooit zo groot geweest, merkt WashTec op.

Binnen het portaal krijgen exploitanten informatie over de criteria en mogelijkheden voor implementatie en krijgen consumenten advies over het maken van bewuste aankoopbeslissingen. “Zowel consumenten als bedrijven hebben behoefte aan betrouwbare informatie over de implementatiemogelijkheden voor duurzame mobiliteit”, zegt WashTec.

Besparen op energie- en waterverbruik

Voor bedrijven is er aandacht voor de belangrijkste factoren van een duurzame autowasservice, van inkoop tot de geoptimaliseerde wascyclus in de wasstraat. “Dit zijn onder meer inzichten in de mogelijke besparingen op het energie- en waterverbruik tijdens het wasproces, de effectieve vermindering van de milieueffecten dankzij nieuwe technische en chemische oplossingen, en beslissingscriteria voor de keuze van duurzame partners.” Naast milieufactoren maken ook sociale en economische factoren deel uit van de duurzame aanpak, waarbij WashTec de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties volgt.

‘Bijdragen aan duurzaamheidsbalans’

“Als partner van carwash-exploitanten in meer dan tachtig landen hebben we de mogelijkheid om bij te dragen aan de duurzaamheidsbalans van de mobiliteitssector”, zegt Thomas Brenner van WashTec, Head of Global Marketing & CRM. “Daarom hebben we besloten om onze kennis te delen met operators over de hele wereld. Samen kunnen we met 2.000.000 wasstraten per dag een duurzamere toekomst in de mobiliteit stimuleren.”

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

WashTec informeert branche over volledig duurzaam autowassen | CarwashPro

WashTec informeert branche over volledig duurzaam autowassen

Het portaal geeft onder andere informatie over effectieve vermindering van de milieueffecten Foto: Unsplash

WashTec heeft een informatieportaal gelanceerd over het volledig duurzaam wassen van voertuigen. Vanwege de klimaatcrisis, consumententrends en nieuwe mobiliteitsconcepten is de behoefte aan begeleiding om mobiliteit in alle aspecten duurzaam te maken nog nooit zo groot geweest, merkt WashTec op.

Binnen het portaal krijgen exploitanten informatie over de criteria en mogelijkheden voor implementatie en krijgen consumenten advies over het maken van bewuste aankoopbeslissingen. “Zowel consumenten als bedrijven hebben behoefte aan betrouwbare informatie over de implementatiemogelijkheden voor duurzame mobiliteit”, zegt WashTec.

Besparen op energie- en waterverbruik

Voor bedrijven is er aandacht voor de belangrijkste factoren van een duurzame autowasservice, van inkoop tot de geoptimaliseerde wascyclus in de wasstraat. “Dit zijn onder meer inzichten in de mogelijke besparingen op het energie- en waterverbruik tijdens het wasproces, de effectieve vermindering van de milieueffecten dankzij nieuwe technische en chemische oplossingen, en beslissingscriteria voor de keuze van duurzame partners.” Naast milieufactoren maken ook sociale en economische factoren deel uit van de duurzame aanpak, waarbij WashTec de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties volgt.

‘Bijdragen aan duurzaamheidsbalans’

“Als partner van carwash-exploitanten in meer dan tachtig landen hebben we de mogelijkheid om bij te dragen aan de duurzaamheidsbalans van de mobiliteitssector”, zegt Thomas Brenner van WashTec, Head of Global Marketing & CRM. “Daarom hebben we besloten om onze kennis te delen met operators over de hele wereld. Samen kunnen we met 2.000.000 wasstraten per dag een duurzamere toekomst in de mobiliteit stimuleren.”

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.