Partner

Garagebedrijf Schel: ‘Uiteenlopende services leveren veel traffic op’

Garagebedrijf Schel omvat een eigen werkplaats, een tankstation met een shop en een wasplein met zeven wasboxen en drie rollovers Foto's: Garagebedrijf Schel

Bij Garagebedrijf Schel in Angerlo zijn precies vijf jaar geleden de vloeren in de wasboxen en in de washal gecoat door Mesa Coatings. Ook de pompeilanden en het tankgedeelte van het bijbehorende TotalEnergies tankstation zijn voorzien van een coatingvloer. Na zoveel jaren ligt het er nog prima bij, zegt eigenaar Han Schel.

Garagebedrijf Schel omvat een eigen werkplaats, een tankstation met een shop en een wasplein met zeven wasboxen en drie rollovers. Ook is er verhuur van bedrijfswagens en bussen. “We bieden hier de meest uiteenlopende services”, zegt eigenaar Han Schel. Vijf jaar geleden is overal hetzelfde vloersysteem aangebracht: het MesaFast Heavy Duty vloersysteem. In de wasboxen en in de washal komen de kleuren blauw en zwart terug en bij het tankgedeelte en bij de pompeilanden de kleur antraciet.

De wasboxen en rollovers zijn van WashTec. De wasboxen zijn zeven dagen per week, dag en nacht geopend. De rollovers werken met abonnementwassen, of de klant koopt een kaartje in de tankshop. Voor het garagebedrijf zijn de eigen rollovers erg nuttig. “Als een auto voor een onderhoudsbeurt komt, wordt die natuurlijk even gewassen. Het is dan handig om daar een eigen wasgelegenheid voor te hebben.” Een van de rollovers is bovendien 2.90 meter hoog en daarmee geschikt voor bussen en campers. “Die gebruiken we ook voor het wassen van onze eigen bussen”, aldus Schel.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

In de wasboxen en in de washal komen de kleuren blauw en zwart terug in de vloer.

Traffic

De verschillende services die het garagebedrijf aanbiedt, leveren volgens Schel veel traffic op. “Mensen komen hier om te wassen en te tanken en zien ook dat er een garage is. Wanneer er bijvoorbeeld een klein probleem is, lopen ze dan even snel naar binnen. Dat is een voordeel.”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Garagebedrijf Schel: ‘Uiteenlopende services leveren veel traffic op’ | CarwashPro
Partner

Garagebedrijf Schel: ‘Uiteenlopende services leveren veel traffic op’

Garagebedrijf Schel omvat een eigen werkplaats, een tankstation met een shop en een wasplein met zeven wasboxen en drie rollovers Foto's: Garagebedrijf Schel

Bij Garagebedrijf Schel in Angerlo zijn precies vijf jaar geleden de vloeren in de wasboxen en in de washal gecoat door Mesa Coatings. Ook de pompeilanden en het tankgedeelte van het bijbehorende TotalEnergies tankstation zijn voorzien van een coatingvloer. Na zoveel jaren ligt het er nog prima bij, zegt eigenaar Han Schel.

Garagebedrijf Schel omvat een eigen werkplaats, een tankstation met een shop en een wasplein met zeven wasboxen en drie rollovers. Ook is er verhuur van bedrijfswagens en bussen. “We bieden hier de meest uiteenlopende services”, zegt eigenaar Han Schel. Vijf jaar geleden is overal hetzelfde vloersysteem aangebracht: het MesaFast Heavy Duty vloersysteem. In de wasboxen en in de washal komen de kleuren blauw en zwart terug en bij het tankgedeelte en bij de pompeilanden de kleur antraciet.

De wasboxen en rollovers zijn van WashTec. De wasboxen zijn zeven dagen per week, dag en nacht geopend. De rollovers werken met abonnementwassen, of de klant koopt een kaartje in de tankshop. Voor het garagebedrijf zijn de eigen rollovers erg nuttig. “Als een auto voor een onderhoudsbeurt komt, wordt die natuurlijk even gewassen. Het is dan handig om daar een eigen wasgelegenheid voor te hebben.” Een van de rollovers is bovendien 2.90 meter hoog en daarmee geschikt voor bussen en campers. “Die gebruiken we ook voor het wassen van onze eigen bussen”, aldus Schel.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

In de wasboxen en in de washal komen de kleuren blauw en zwart terug in de vloer.

Traffic

De verschillende services die het garagebedrijf aanbiedt, leveren volgens Schel veel traffic op. “Mensen komen hier om te wassen en te tanken en zien ook dat er een garage is. Wanneer er bijvoorbeeld een klein probleem is, lopen ze dan even snel naar binnen. Dat is een voordeel.”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.