One-stop-shop

Van carwash naar mobiliteitscentrum: Autoradam combineert schone auto’s met e-bikes

In de showroom boven de wasstraat is Fietsradam geopend Foto's: Autoradam

Autoradam heeft in Almere een nieuw concept toegevoegd aan de activiteiten. In de showroom boven de wasstraat aan de De Strubbenweg is een E-bike Experience Centrum geopend: Fietsradam. “Dit past in onze visie om onze klanten steeds meer te ontzorgen en het one-stop-shop principe toe te passen”, zegt eigenaar van Autoradam Rob van den Boogaard.

Naast autowassen via twee kettingbaan-wasstraten en selfservice wasboxen, stofzuigen, een interieurbaan, vier auto spa’s, tanken met een eigen broodjesconcept, auto- en gereedschapsverhuur en een PostNL pakketpunt biedt Autoradam in Almere nu ook een E-bike Experience Centrum. In de bovengelegen showroom van 1500 vierkante meter staan de nieuwste elektrische toer-, allroad- en bakfietsen, fatbikes, en e-steps. Bedoeld voor verkoop, verhuur en leasing. Voor een stukje extra beleving loopt er een indoor testparcours van 250 meter door het Experience Centrum.

Milieubewust denken

“Voortaan kom je met een schone auto plus een nieuwe fiets op de trekhaak naar buiten gereden”, zegt Autoradam-eigenaar Van den Boogaard. “De toevoeging van een e-bike verkooppunt past binnen het groene en milieubewust denken dat Autoradam nastreeft en het totaalconcept van ons mobiliteitscentrum. Er is veel vraag naar e-bikes en we denken dat juist de grootschalige e-bike centra de meeste kans van slagen hebben. Maar een grote loods met wat fietsen erin, dat gaat niet werken. Je moet een mooie plek hebben, de juiste kennis bieden en de klant begrijpen, want ook hier draait het om beleving.”

In Almere is nu de eerste Fietsradam van Nederland geopend. In de toekomst wil Autoradam het e-bike concept ook op de andere vestigingen gaan aanbieden.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Van carwash naar mobiliteitscentrum: Autoradam combineert schone auto’s met e-bikes | CarwashPro
One-stop-shop

Van carwash naar mobiliteitscentrum: Autoradam combineert schone auto’s met e-bikes

In de showroom boven de wasstraat is Fietsradam geopend Foto's: Autoradam

Autoradam heeft in Almere een nieuw concept toegevoegd aan de activiteiten. In de showroom boven de wasstraat aan de De Strubbenweg is een E-bike Experience Centrum geopend: Fietsradam. “Dit past in onze visie om onze klanten steeds meer te ontzorgen en het one-stop-shop principe toe te passen”, zegt eigenaar van Autoradam Rob van den Boogaard.

Naast autowassen via twee kettingbaan-wasstraten en selfservice wasboxen, stofzuigen, een interieurbaan, vier auto spa’s, tanken met een eigen broodjesconcept, auto- en gereedschapsverhuur en een PostNL pakketpunt biedt Autoradam in Almere nu ook een E-bike Experience Centrum. In de bovengelegen showroom van 1500 vierkante meter staan de nieuwste elektrische toer-, allroad- en bakfietsen, fatbikes, en e-steps. Bedoeld voor verkoop, verhuur en leasing. Voor een stukje extra beleving loopt er een indoor testparcours van 250 meter door het Experience Centrum.

Milieubewust denken

“Voortaan kom je met een schone auto plus een nieuwe fiets op de trekhaak naar buiten gereden”, zegt Autoradam-eigenaar Van den Boogaard. “De toevoeging van een e-bike verkooppunt past binnen het groene en milieubewust denken dat Autoradam nastreeft en het totaalconcept van ons mobiliteitscentrum. Er is veel vraag naar e-bikes en we denken dat juist de grootschalige e-bike centra de meeste kans van slagen hebben. Maar een grote loods met wat fietsen erin, dat gaat niet werken. Je moet een mooie plek hebben, de juiste kennis bieden en de klant begrijpen, want ook hier draait het om beleving.”

In Almere is nu de eerste Fietsradam van Nederland geopend. In de toekomst wil Autoradam het e-bike concept ook op de andere vestigingen gaan aanbieden.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.