Partner

Nieuwe kunststof pui voor Shell Car Wash Zeist

De kunststof pui heeft weinig onderhoud nodig Foto's: Cleanbuild

Cleanbuild heeft voor Shell Car Wash in Zeist een nieuwe kunststof pui geleverd. Dit maakt deel uit van de renovatie van de washal, waarin een rollover staat. “De kunststof pui met veiligheidsglas is mooi, praktisch en heeft weinig onderhoud nodig.”

De washal met rollover is een aanvulling op het tankstation van Shell in Zeist en is sinds kort voorzien van de nieuwe kunststof pui. Voordeel van het gebruik van dit materiaal is dat het weinig onderhoud nodig heeft. “Schilderbeurten zijn niet nodig”, legt Cleanbuild uit over dit project. “Het wordt één keer geplaatst en je bent voor de komende decennia helemaal klaar.”

Dubbelzijdig veiligheidsglas

Voor een washal is het belangrijk dat de materialen sterk en stabiel zijn. De nieuwe pui heeft daarom ook HR++ dubbelzijdig veiligheidsglas. Dit veiligheidsglas bestaat uit twee glasbladen met een folie ertussen, vervolgens een spouw en dan daartussen nogmaals twee glasbladen met een folie. “Dit glas blijft bij een breuk zoveel mogelijk één geheel en spat niet in duizend stukjes uit elkaar. Het glas is hierdoor ook veel lastiger te breken voor inbrekers.”

Onder de naam ‘Cleanwindow’ kan Cleanbuild een pui of kunststof ramen in alle typen, uitvoeringen en afmetingen leveren. Dit heeft als voordeel dat de ramen direct en snel te plaatsen zijn.

De pui is voorzien van veiligheidsglas.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe kunststof pui voor Shell Car Wash Zeist | CarwashPro
Partner

Nieuwe kunststof pui voor Shell Car Wash Zeist

De kunststof pui heeft weinig onderhoud nodig Foto's: Cleanbuild

Cleanbuild heeft voor Shell Car Wash in Zeist een nieuwe kunststof pui geleverd. Dit maakt deel uit van de renovatie van de washal, waarin een rollover staat. “De kunststof pui met veiligheidsglas is mooi, praktisch en heeft weinig onderhoud nodig.”

De washal met rollover is een aanvulling op het tankstation van Shell in Zeist en is sinds kort voorzien van de nieuwe kunststof pui. Voordeel van het gebruik van dit materiaal is dat het weinig onderhoud nodig heeft. “Schilderbeurten zijn niet nodig”, legt Cleanbuild uit over dit project. “Het wordt één keer geplaatst en je bent voor de komende decennia helemaal klaar.”

Dubbelzijdig veiligheidsglas

Voor een washal is het belangrijk dat de materialen sterk en stabiel zijn. De nieuwe pui heeft daarom ook HR++ dubbelzijdig veiligheidsglas. Dit veiligheidsglas bestaat uit twee glasbladen met een folie ertussen, vervolgens een spouw en dan daartussen nogmaals twee glasbladen met een folie. “Dit glas blijft bij een breuk zoveel mogelijk één geheel en spat niet in duizend stukjes uit elkaar. Het glas is hierdoor ook veel lastiger te breken voor inbrekers.”

Onder de naam ‘Cleanwindow’ kan Cleanbuild een pui of kunststof ramen in alle typen, uitvoeringen en afmetingen leveren. Dit heeft als voordeel dat de ramen direct en snel te plaatsen zijn.

De pui is voorzien van veiligheidsglas.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.