Aandacht voor autowassen

WinterWasWeken 2024 komen eraan

Bij Right Autowas in Hoorn werd de hoofdprijs van de WinterWasWeken 2023 uitgereikt Foto: BOVAG/ Peter Arno Broer

De hele maand januari 2024 staat in het teken van de WinterWasWeken. Dit biedt autowas- en poetsbedrijven de gelegenheid om ‘extra onder de aandacht te komen bij de klant’, aldus BOVAG, die elk jaar traditiegetrouw de WinterWasWeken organiseert.

Om duidelijk te maken dat de auto wassen in de winter niet alleen leuk maar ook noodzakelijk is, houdt BOVAG ook in 2024 de WinterWasWeken. “Tijdens deze actieweken maken klanten kans op allerlei prijzen via een kanskaart met een speciale code, die ze bij elke wasbeurt ontvangen”, legt de brancheorganisatie uit.

Tijdens de WinterWasWeken zorgt BOVAG voor promotionele ondersteuning. Zo is er voor de deelnemende autowasbedrijven een toolkit beschikbaar, met onder meer verschillende formaten banners voor social media en een kant-en-klaar persbericht dat naar regionale media gestuurd kan worden. Carwashes die mee willen doen, kunnen zich aanmelden via de website van BOVAG.

51.000 kanskaarten

De WinterWasWeken 2023 waren ‘ondanks het slechte weer in januari een succes’. Tijdens de actieperiode zijn er in totaal 51.000 kanskaarten verzilverd. Bij Right Autowas in Hoorn is de hoofdprijs aan de winnende klant uitgereikt.

Lees ook:

Onderwerpen:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

WinterWasWeken 2024 komen eraan | CarwashPro
Aandacht voor autowassen

WinterWasWeken 2024 komen eraan

Bij Right Autowas in Hoorn werd de hoofdprijs van de WinterWasWeken 2023 uitgereikt Foto: BOVAG/ Peter Arno Broer

De hele maand januari 2024 staat in het teken van de WinterWasWeken. Dit biedt autowas- en poetsbedrijven de gelegenheid om ‘extra onder de aandacht te komen bij de klant’, aldus BOVAG, die elk jaar traditiegetrouw de WinterWasWeken organiseert.

Om duidelijk te maken dat de auto wassen in de winter niet alleen leuk maar ook noodzakelijk is, houdt BOVAG ook in 2024 de WinterWasWeken. “Tijdens deze actieweken maken klanten kans op allerlei prijzen via een kanskaart met een speciale code, die ze bij elke wasbeurt ontvangen”, legt de brancheorganisatie uit.

Tijdens de WinterWasWeken zorgt BOVAG voor promotionele ondersteuning. Zo is er voor de deelnemende autowasbedrijven een toolkit beschikbaar, met onder meer verschillende formaten banners voor social media en een kant-en-klaar persbericht dat naar regionale media gestuurd kan worden. Carwashes die mee willen doen, kunnen zich aanmelden via de website van BOVAG.

51.000 kanskaarten

De WinterWasWeken 2023 waren ‘ondanks het slechte weer in januari een succes’. Tijdens de actieperiode zijn er in totaal 51.000 kanskaarten verzilverd. Bij Right Autowas in Hoorn is de hoofdprijs aan de winnende klant uitgereikt.

Lees ook:

Onderwerpen:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.