'Sustainable Carwash'

WashTec kijkt op Tankstation Vakbeurs uit naar de toekomst

Het team van WashTec zal ook dit jaar op de beurs te herkennen zijn aan de groene schoenen Foto: WashTec

Op de Tankstation Vakbeurs zal er volop aandacht zijn voor het thema carwash. Een van de bekende leveranciers die op de beurs aanwezig zal zijn, is WashTec. Zij presenteren onder andere de SmartCare 24XL rollover, die weleens de ‘rollover van de toekomst kan zijn’.

Wat laat WashTec straks zien op de beurs?
Krishan Ramadhin, marketing manager van WashTec Benelux: “Als totaalleverancier in de carwashindustrie hebben wij weliswaar een breed aanbod, maar ligt de focus op deze beurs op carwash equipment en chemie voor het tankstation. Zo presenteren wij de SmartCare 24XL rollover in de uitvoering ‘Expert Edition II’. Tezamen met de intuïtieve bedienterminal kunnen wij demonstreren hoe dit voor een ondernemer de rollover van de toekomst kan zijn.”

“Daarnaast onderstrepen wij onze landelijk dekkende serviceorganisatie, waarin wij veel gekwalificeerde technici hebben die carwashondernemers dagelijk continuïteit kunnen bieden. Ons servicenetwerk presteert op hoog niveau en met korte reactie- en reparatietijden.”

Waar ligt nog meer de focus?
“Wat we ook heel belangrijk vinden, is dat onze klanten zich op het gebied van duurzaamheid krachtig kunnen onderscheiden. Daarom presenteren we op de beurs ook ons ‘Sustainable Carwash’-certificaat. Daarnaast krijgen we veel vragen over een totaalconcept voor wasboxen, en ook daarin willen wij de mogelijkheden laten zien. Van de staalconstructie tot de techniek, alle vragen zijn welkom.”

Hoe belangrijk is het contact met de bezoekers van de Tankstation Vakbeurs?
“Heel belangrijk, want communicatie is allesbepalend in elke zakelijke relatie. Wij staan graag met beide benen op de grond naast de ondernemer om een succesvol carwashbedrijf tot stand te brengen.”

Wat zijn jullie verwachtingen?
“Wij zien op veel vlakken ontwikkelingen. Onder meer op het gebied van duurzaamheid maar ook in de digitalisering. Dit zal alleen maar meer gaan toenemen en wij zien onszelf hierin als de leidende partij in de markt.”

“Dit jaar hopen wij zowel bekende als nieuwe gezichten te zien, waarmee wij onder het genot van een kopje koffie kunnen sparren. En samen kunnen kijken naar een toekomst in de inspirerende wereld van carwashes.”

De Tankstation Vakbeurs is dit jaar op 15 en 16 november in Jaarbeurs Utrecht. Naast WashTec zijn ook andere exposanten van de partij. Benieuwd wie dat zijn? Bekijk het hier en meld je gratis aan.

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

WashTec kijkt op Tankstation Vakbeurs uit naar de toekomst | CarwashPro
'Sustainable Carwash'

WashTec kijkt op Tankstation Vakbeurs uit naar de toekomst

Het team van WashTec zal ook dit jaar op de beurs te herkennen zijn aan de groene schoenen Foto: WashTec

Op de Tankstation Vakbeurs zal er volop aandacht zijn voor het thema carwash. Een van de bekende leveranciers die op de beurs aanwezig zal zijn, is WashTec. Zij presenteren onder andere de SmartCare 24XL rollover, die weleens de ‘rollover van de toekomst kan zijn’.

Wat laat WashTec straks zien op de beurs?
Krishan Ramadhin, marketing manager van WashTec Benelux: “Als totaalleverancier in de carwashindustrie hebben wij weliswaar een breed aanbod, maar ligt de focus op deze beurs op carwash equipment en chemie voor het tankstation. Zo presenteren wij de SmartCare 24XL rollover in de uitvoering ‘Expert Edition II’. Tezamen met de intuïtieve bedienterminal kunnen wij demonstreren hoe dit voor een ondernemer de rollover van de toekomst kan zijn.”

“Daarnaast onderstrepen wij onze landelijk dekkende serviceorganisatie, waarin wij veel gekwalificeerde technici hebben die carwashondernemers dagelijk continuïteit kunnen bieden. Ons servicenetwerk presteert op hoog niveau en met korte reactie- en reparatietijden.”

Waar ligt nog meer de focus?
“Wat we ook heel belangrijk vinden, is dat onze klanten zich op het gebied van duurzaamheid krachtig kunnen onderscheiden. Daarom presenteren we op de beurs ook ons ‘Sustainable Carwash’-certificaat. Daarnaast krijgen we veel vragen over een totaalconcept voor wasboxen, en ook daarin willen wij de mogelijkheden laten zien. Van de staalconstructie tot de techniek, alle vragen zijn welkom.”

Hoe belangrijk is het contact met de bezoekers van de Tankstation Vakbeurs?
“Heel belangrijk, want communicatie is allesbepalend in elke zakelijke relatie. Wij staan graag met beide benen op de grond naast de ondernemer om een succesvol carwashbedrijf tot stand te brengen.”

Wat zijn jullie verwachtingen?
“Wij zien op veel vlakken ontwikkelingen. Onder meer op het gebied van duurzaamheid maar ook in de digitalisering. Dit zal alleen maar meer gaan toenemen en wij zien onszelf hierin als de leidende partij in de markt.”

“Dit jaar hopen wij zowel bekende als nieuwe gezichten te zien, waarmee wij onder het genot van een kopje koffie kunnen sparren. En samen kunnen kijken naar een toekomst in de inspirerende wereld van carwashes.”

De Tankstation Vakbeurs is dit jaar op 15 en 16 november in Jaarbeurs Utrecht. Naast WashTec zijn ook andere exposanten van de partij. Benieuwd wie dat zijn? Bekijk het hier en meld je gratis aan.

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.