De feestdagen

Carwash in kerstsfeer: ‘Waspas en autoparfum voor onder de boom’

Op het stofzuigplein van SOP Autowas Tilburg delen twee speciale medewerkers iets lekkers uit Foto: SOP Autowas Tilburg

Kerst komt eraan en veel carwashes zijn er maar druk mee. Niet alleen wordt de auto nog even snel gewassen zo vlak voor de feestdagen. Ook zijn er kerstcadeaus en leuke acties. “Laat ook jouw slee stralen tijdens deze feestelijke periode.”

All-In Carwash Nederweert geeft voor de feestdagen een ‘stralende auto’ cadeau. “Cadeaubonnen zijn leuk om onder de boom te leggen. Mocht je een groter cadeau zoeken, dan is er ook een waspas. Zo geniet de ontvanger nog langer van zijn of haar cadeau.” Kerstcadeaustress? “Die spoel je weg in de wasstraat”, zegt De Wasstraat De Meern in Utrecht. In het aanbod van kerstcadeaus zitten onder andere autoparfum in verschillende geuren en een waspas. BOB Autowas zorgt voor een feestelijke countdown met de BOB Adventskalender, ‘exclusief voor de trouwe wasclub-leden’.

Kerstbonus

Mega Carwash Emmeloord viert kerst met een Happy Hour. Tijdens het eerste en laatste uur van de openingstijden krijgen klanten 25 procent korting op elke wasbeurt. Met deze actie steunt de carwash ook het goede doel. Bij elke Mega wasbeurt wordt er 2 euro gedoneerd aan de Voedselbank. Bij Carwash Heemstede krijgt de klant van 18 tot en met 24 december bij aankoop of opwaardering van de waspas een kerstbonus van 30 procent. “Kom snel langs in onze wasstraat, waardeer de waspas op en sluit het jaar af met deze Kerst Knaller.”

Als het aan deze carwashes ligt, is kerst niet compleet zonder iets lekkers. Bling Bling Wasstraat in Bunschoten heeft een gratis kerststaaf klaarliggen voor iedereen die komt tanken bij de wasstraat. En op het stofzuigplein van SOP Autowas Tilburg staat een versierde kerstkraam klaar, waar twee speciale medewerkers een feestelijke versnapering aanbieden.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Foto: SOP Autowas Tilburg

Glanzen en blinken

Veel carwashes sluiten de deuren rond kerst, voor één of twee dagen. Daarom worden klanten geadviseerd om deze week nog even snel de auto te wassen. “De kerstman heeft dit jaar een beetje hulp nodig om zijn slee in topconditie te houden”, luidt het bericht van XL Carwash Leeuwarden op social media. “Onze wasstraat laat zijn slee weer glanzen en blinken, klaar om cadeautjes over de hele wereld te bezorgen. Kom langs bij Carwash XL Leeuwarden en laat ook jouw slee stralen tijdens deze feestelijke periode.”

Carwash Leek waarschuwt nog even voor de schoonfamilie. “Moet de auto nog snel schoon voordat je de (schoon)familie bezoekt deze kerst? Wij zijn de hele week nog open, dus aan ons zal het niet liggen…”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwash in kerstsfeer: ‘Waspas en autoparfum voor onder de boom’ | CarwashPro
De feestdagen

Carwash in kerstsfeer: ‘Waspas en autoparfum voor onder de boom’

Op het stofzuigplein van SOP Autowas Tilburg delen twee speciale medewerkers iets lekkers uit Foto: SOP Autowas Tilburg

Kerst komt eraan en veel carwashes zijn er maar druk mee. Niet alleen wordt de auto nog even snel gewassen zo vlak voor de feestdagen. Ook zijn er kerstcadeaus en leuke acties. “Laat ook jouw slee stralen tijdens deze feestelijke periode.”

All-In Carwash Nederweert geeft voor de feestdagen een ‘stralende auto’ cadeau. “Cadeaubonnen zijn leuk om onder de boom te leggen. Mocht je een groter cadeau zoeken, dan is er ook een waspas. Zo geniet de ontvanger nog langer van zijn of haar cadeau.” Kerstcadeaustress? “Die spoel je weg in de wasstraat”, zegt De Wasstraat De Meern in Utrecht. In het aanbod van kerstcadeaus zitten onder andere autoparfum in verschillende geuren en een waspas. BOB Autowas zorgt voor een feestelijke countdown met de BOB Adventskalender, ‘exclusief voor de trouwe wasclub-leden’.

Kerstbonus

Mega Carwash Emmeloord viert kerst met een Happy Hour. Tijdens het eerste en laatste uur van de openingstijden krijgen klanten 25 procent korting op elke wasbeurt. Met deze actie steunt de carwash ook het goede doel. Bij elke Mega wasbeurt wordt er 2 euro gedoneerd aan de Voedselbank. Bij Carwash Heemstede krijgt de klant van 18 tot en met 24 december bij aankoop of opwaardering van de waspas een kerstbonus van 30 procent. “Kom snel langs in onze wasstraat, waardeer de waspas op en sluit het jaar af met deze Kerst Knaller.”

Als het aan deze carwashes ligt, is kerst niet compleet zonder iets lekkers. Bling Bling Wasstraat in Bunschoten heeft een gratis kerststaaf klaarliggen voor iedereen die komt tanken bij de wasstraat. En op het stofzuigplein van SOP Autowas Tilburg staat een versierde kerstkraam klaar, waar twee speciale medewerkers een feestelijke versnapering aanbieden.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Foto: SOP Autowas Tilburg

Glanzen en blinken

Veel carwashes sluiten de deuren rond kerst, voor één of twee dagen. Daarom worden klanten geadviseerd om deze week nog even snel de auto te wassen. “De kerstman heeft dit jaar een beetje hulp nodig om zijn slee in topconditie te houden”, luidt het bericht van XL Carwash Leeuwarden op social media. “Onze wasstraat laat zijn slee weer glanzen en blinken, klaar om cadeautjes over de hele wereld te bezorgen. Kom langs bij Carwash XL Leeuwarden en laat ook jouw slee stralen tijdens deze feestelijke periode.”

Carwash Leek waarschuwt nog even voor de schoonfamilie. “Moet de auto nog snel schoon voordat je de (schoon)familie bezoekt deze kerst? Wij zijn de hele week nog open, dus aan ons zal het niet liggen…”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.