Terugblik

Halloween in de wasstraat: ‘Het was een gekkenhuis!’

Mega Carwash Emmeloord veranderde in de avonduren in een Midnight Horror Carwash Foto: Mega Carwash Emmeloord

Halloween was weer een groot succes in de wasstraat. Ook dit jaar oversteeg het de verwachtingen, met duizenden bezoekers en lange wachtrijen van een uur. CarwashPro blikt terug met een aantal foto’s.

Bij Loogman Carwash werd de Halloween Freakshow voor de eerste keer gehouden in de nieuwe vestiging in Hoofddorp. Maandag 30 oktober kwamen zo’n 700 auto’s en ruim 2.000 bezoekers naar de carwash voor een griezelige wasbeurt. En op dinsdag 31 oktober waren het er nog meer: 850 auto’s en bijna 3.000 bezoekers. In elke auto zaten gemiddeld zo’n 3 a 4 personen. Directeur Kees Yzebaart van de Loogman Groep kijkt er met veel plezier maar ook met enige verbazing op terug: “Halloween Carwash in Hoofddorp was een gekkenhuis! De wachtrij was maximaal een uur. Dinsdag moesten we de rij al vroegtijdig sluiten, want de mensen bleven maar komen”.

(Tekst gaat verder onder de foto’s)

Bij Loogman Carwash in Hoofddorp stond er een lange rij voor de wasstraat.
Het hele team van Loogman ging op in het thema Halloween.
Dare to wash your car?
Voor wie hem niet zo snel herkent: directeur Kees Yzebaart van Loogman deed ook mee.

Ook voor veel andere carwashes was het een geslaagd evenement. Carwash ‘t Vosje in Oosterhout deelt op social media een teamfoto met alle verklede medewerkers en bedankt iedereen voor het komen wassen en helpen. Mega Carwash in Emmeloord verscheen volop in het lokale nieuws vanwege hun Midnight Horror Carwash. ‘Het zit er weer op! Wij hebben in ieder geval enorm genoten’, aldus de carwash. Ook een aantal tankstations met een aangesloten carwash deed mee, waaronder TotalEnergies in Purmerend. “What a scary, but great initiative”, aldus Andy Verbruggen, carwashmanager bij TotalEnergies.

(Tekst gaat verder onder de foto’s)

‘We wash, you smile’, bij Mega Carwash in Emmeloord.
Foto: Mega Carwash in Emmeloord
Foto: Mega Carwash in Emmeloord
Ook Carwash ’t Vosje deelt een foto van het griezelige team.

Griezelige kortingen

Hoewel Halloween bij de meeste carwashes er alweer op zit, staan er deze week nog tal van spannende activiteiten op de agenda. Zo begint bij Niels Autowas in Assen op 3 en 4 november de Horror Carwash. ‘Heb jij stalen zenuwen en ben je niet bang voor een spookachtig ritje door de wasstraat? Koop dan snel je tickets online voor een angstaanjagende wasbeurt’, luidt de aankondiging op social media. De Horror Carwash is op beide avonden van 18.00 tot 21.00 uur.

Autoradam Almere opende op zaterdag 28 en zondag 29 oktober de deuren voor Fright-radam. En om nog even helemaal in de sfeer van Halloween te blijven, geeft de carwash op donderdag 2 november ‘griezelige kortingen’ weg. Met 50 procent korting op het beste wasprogramma.

Truckwash 1 Group heeft deze week de Griezel Stuntweek in het leven geroepen, ‘waarin we niet alleen voertuigen reinigen, maar ook wat plezier toevoegen aan de mix’. Tot 5 november kunnen klanten bij de Truckwash-vestigingen terecht voor een wasbeurt met een gratis cadeau. Van gratis schoonmaakproducten tot Truckwash 1 Group handdoeken.

Voordat het te laat is…

Ook Washin7 besteedt op een ludieke manier aandacht aan het hele Halloween gebeuren. Op social media deelt het bedrijf een foto van een vieze auto, met daarbij de tekst: ‘Klaar voor een horrorverhaal? We gaan hiervoor terug naar 2015. Het spookverhaal gaat dat mensen destijds in Nederland een auto vonden die volledig bedekt was met mos, gras en ander plantmateriaal. De auto was compleet verwaarloosd. De natuur slokte hem op! Is dit geen horrorscenario?! Kom gerust langs, voordat het te laat is…’

Foto: Washin7

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Halloween in de wasstraat: ‘Het was een gekkenhuis!’ | CarwashPro
Terugblik

Halloween in de wasstraat: ‘Het was een gekkenhuis!’

Mega Carwash Emmeloord veranderde in de avonduren in een Midnight Horror Carwash Foto: Mega Carwash Emmeloord

Halloween was weer een groot succes in de wasstraat. Ook dit jaar oversteeg het de verwachtingen, met duizenden bezoekers en lange wachtrijen van een uur. CarwashPro blikt terug met een aantal foto’s.

Bij Loogman Carwash werd de Halloween Freakshow voor de eerste keer gehouden in de nieuwe vestiging in Hoofddorp. Maandag 30 oktober kwamen zo’n 700 auto’s en ruim 2.000 bezoekers naar de carwash voor een griezelige wasbeurt. En op dinsdag 31 oktober waren het er nog meer: 850 auto’s en bijna 3.000 bezoekers. In elke auto zaten gemiddeld zo’n 3 a 4 personen. Directeur Kees Yzebaart van de Loogman Groep kijkt er met veel plezier maar ook met enige verbazing op terug: “Halloween Carwash in Hoofddorp was een gekkenhuis! De wachtrij was maximaal een uur. Dinsdag moesten we de rij al vroegtijdig sluiten, want de mensen bleven maar komen”.

(Tekst gaat verder onder de foto’s)

Bij Loogman Carwash in Hoofddorp stond er een lange rij voor de wasstraat.
Het hele team van Loogman ging op in het thema Halloween.
Dare to wash your car?
Voor wie hem niet zo snel herkent: directeur Kees Yzebaart van Loogman deed ook mee.

Ook voor veel andere carwashes was het een geslaagd evenement. Carwash ‘t Vosje in Oosterhout deelt op social media een teamfoto met alle verklede medewerkers en bedankt iedereen voor het komen wassen en helpen. Mega Carwash in Emmeloord verscheen volop in het lokale nieuws vanwege hun Midnight Horror Carwash. ‘Het zit er weer op! Wij hebben in ieder geval enorm genoten’, aldus de carwash. Ook een aantal tankstations met een aangesloten carwash deed mee, waaronder TotalEnergies in Purmerend. “What a scary, but great initiative”, aldus Andy Verbruggen, carwashmanager bij TotalEnergies.

(Tekst gaat verder onder de foto’s)

‘We wash, you smile’, bij Mega Carwash in Emmeloord.
Foto: Mega Carwash in Emmeloord
Foto: Mega Carwash in Emmeloord
Ook Carwash ’t Vosje deelt een foto van het griezelige team.

Griezelige kortingen

Hoewel Halloween bij de meeste carwashes er alweer op zit, staan er deze week nog tal van spannende activiteiten op de agenda. Zo begint bij Niels Autowas in Assen op 3 en 4 november de Horror Carwash. ‘Heb jij stalen zenuwen en ben je niet bang voor een spookachtig ritje door de wasstraat? Koop dan snel je tickets online voor een angstaanjagende wasbeurt’, luidt de aankondiging op social media. De Horror Carwash is op beide avonden van 18.00 tot 21.00 uur.

Autoradam Almere opende op zaterdag 28 en zondag 29 oktober de deuren voor Fright-radam. En om nog even helemaal in de sfeer van Halloween te blijven, geeft de carwash op donderdag 2 november ‘griezelige kortingen’ weg. Met 50 procent korting op het beste wasprogramma.

Truckwash 1 Group heeft deze week de Griezel Stuntweek in het leven geroepen, ‘waarin we niet alleen voertuigen reinigen, maar ook wat plezier toevoegen aan de mix’. Tot 5 november kunnen klanten bij de Truckwash-vestigingen terecht voor een wasbeurt met een gratis cadeau. Van gratis schoonmaakproducten tot Truckwash 1 Group handdoeken.

Voordat het te laat is…

Ook Washin7 besteedt op een ludieke manier aandacht aan het hele Halloween gebeuren. Op social media deelt het bedrijf een foto van een vieze auto, met daarbij de tekst: ‘Klaar voor een horrorverhaal? We gaan hiervoor terug naar 2015. Het spookverhaal gaat dat mensen destijds in Nederland een auto vonden die volledig bedekt was met mos, gras en ander plantmateriaal. De auto was compleet verwaarloosd. De natuur slokte hem op! Is dit geen horrorscenario?! Kom gerust langs, voordat het te laat is…’

Foto: Washin7

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.