Zips, Car Wash

Zips Car Wash blijft groeien en opent nieuwe locatie in Kansas

Bron FB Zips Car Wash

Zips Car Wash, één van de grootste spelers op de globale carwashmarkt, gaat nog meer gemak bieden aan inwoners in de regio Wichita in de Amerikaanse staat Kansas. De locatie in Andover, ligt net iets ten oosten van Wichita, een stad met 344.000 inwoners. Door de nieuwe locatie heeft het bedrijf zeven filialen binnen een straal van ongeveer 40 kilometer.

Op de nieuwe locatie kan men gebruik maken van de Unlimited Wash Club en het gratis stofzuigen, twee features waar het bedrijf om bekend staat in het land. “Zips Car Wash heeft met de aankoop van drie Quik Trip carwashes, tien jaar geleden al geïnvesteerd in Wichita”, zegt David Williams, Wichita district manager voor Zips Car Wash. “Met zeven locaties in Wichita, Derby en Andover, kunnen we ook klanten bedienen die zich in de buitenwijken van de stad bevinden.”

Volledig nieuw

Het carwashbedrijf kocht een stuk grond en bouwde de nieuwe wasstraat vanaf de grond zelf op, geen overname dus deze keer. “We kunnen onze loyale klanten niet genoeg bedanken voor hun bezoekjes aan onze wasgelegenheden in Wichita. We zijn enorm blij dat me met deze opening kunnen bijdragen aan de gemeenschap”, aldus Williams. Hij hoopt dat de nieuwe locatie er aan bijdraagt dat klanten de auto schoner kunnen houden. Zeker aangezien de wintermaanden er aan zitten te komen.

De nieuwe locatie in Andover zal iedere dag geopend zijn van 7 uur tot en met 7 uur, met een uitzondering tijdens kerst. De groeiende organisatie heeft nu 137 locaties verspreid door heel de Verenigde Staten.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.