Zesde vlog van DICO draait om materiaalsoorten

DICO bouwt een  nieuwe carwash annex showroom op de grens van Capelle aan den IJssel en Rotterdam en houdt de vorderingen bij in een vlog. In dit zesde videoverslag wordt dieper ingegaan op de gebruikte materialen. Het gebouw wordt 4.000 m2.

Er wordt gebruikgemaakt van onder meer hout en beton. Het nieuwe pand van DICO wordt in samenwerking gebouwd met Steingoed Projectontwikkeling en Heerenstede Vastgoed. Na deze zesde vlog houden de mannen van DICO even een pauze en genieten ze van een welverdiende vakantie. Over drie weken wordt er weer verder gevlogd.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Zesde vlog van DICO draait om materiaalsoorten | CarwashPro

Zesde vlog van DICO draait om materiaalsoorten

DICO bouwt een  nieuwe carwash annex showroom op de grens van Capelle aan den IJssel en Rotterdam en houdt de vorderingen bij in een vlog. In dit zesde videoverslag wordt dieper ingegaan op de gebruikte materialen. Het gebouw wordt 4.000 m2.

Er wordt gebruikgemaakt van onder meer hout en beton. Het nieuwe pand van DICO wordt in samenwerking gebouwd met Steingoed Projectontwikkeling en Heerenstede Vastgoed. Na deze zesde vlog houden de mannen van DICO even een pauze en genieten ze van een welverdiende vakantie. Over drie weken wordt er weer verder gevlogd.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.