AutoWaspark Adrie Jonk uitgebreid voor verhoogde bedrijfsbussen

Photo by Matthias Groeneveld from Pexels

Om zich te onderscheiden van de concurrentie besloot Adrie Jonk Autogroep in Purmerend om de wasstraat uit te breiden. Door de uitbreiding kunnen ook verlengde en verhoogde bedrijfsbussen voor een wasbeurt bij de wasgelegenheid terecht. Ook voertuigen met een imperiaal op het dak kunnen volgens de mede-eigenaar probleemloos gereinigd worden.

Het idee om uit te breiden, was via een praktisch idee ingegeven. “Voor onze autoverhuur hebben we een aantal grote bedrijfsbussen. Wanneer we deze bussen terugkrijgen wassen we ze altijd voor de volgende huurder hem meekrijgt. Zo zijn we op het idee gekomen om deze uitgebreide wasstraat te creëren”, laat mede-eigenaar Marco Jonk aan weekkrant Nieuw Volendam weten.

Samen met zijn broers Erwin, Arno en Sander staat hij aan het hoofd van de Adrie Jonk Autogroep. ,,We beschikken over vestigingen in Purmerend, Zwaag, Heerhugowaard en Zaandam. Eigenlijk bieden we alles aan op autogebied. Naast ons AutoWaspark verkopen en verhuren we auto’s en we bieden onderhoud voor auto’s en bussen.”

Volendam

De nieuwe wasgelegenheid is gevestigd in Purmerend en mikt ook op klandizie uit Volendam. “We merkten dat in Volendam veel busjes rijden. Vooral ook veel verhoogde en verlengde bussen. Daarbij hebben veel van die bussen een imperiaal op het dak. Zie dan maar eens een wasstraat te vinden waar je die bussen doorheen kan rijden.”

“Met die achterliggende gedachte hebben we besloten om onze wasstraat te vernieuwen en tevens beschikbaar te stellen voor bedrijven en particulieren. Onder meer een aantal grote bouwbedrijven uit Volendam is vaste klant bij onze wasstraten. Zij laten wekelijks hun bedrijfswagens bij ons wassen, waarna alles op factuurbasis afgehandeld wordt. Geen gedoe met bonnetjes dus na iedere wasbeurt.”

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

AutoWaspark Adrie Jonk uitgebreid voor verhoogde bedrijfsbussen | CarwashPro

AutoWaspark Adrie Jonk uitgebreid voor verhoogde bedrijfsbussen

Photo by Matthias Groeneveld from Pexels

Om zich te onderscheiden van de concurrentie besloot Adrie Jonk Autogroep in Purmerend om de wasstraat uit te breiden. Door de uitbreiding kunnen ook verlengde en verhoogde bedrijfsbussen voor een wasbeurt bij de wasgelegenheid terecht. Ook voertuigen met een imperiaal op het dak kunnen volgens de mede-eigenaar probleemloos gereinigd worden.

Het idee om uit te breiden, was via een praktisch idee ingegeven. “Voor onze autoverhuur hebben we een aantal grote bedrijfsbussen. Wanneer we deze bussen terugkrijgen wassen we ze altijd voor de volgende huurder hem meekrijgt. Zo zijn we op het idee gekomen om deze uitgebreide wasstraat te creëren”, laat mede-eigenaar Marco Jonk aan weekkrant Nieuw Volendam weten.

Samen met zijn broers Erwin, Arno en Sander staat hij aan het hoofd van de Adrie Jonk Autogroep. ,,We beschikken over vestigingen in Purmerend, Zwaag, Heerhugowaard en Zaandam. Eigenlijk bieden we alles aan op autogebied. Naast ons AutoWaspark verkopen en verhuren we auto’s en we bieden onderhoud voor auto’s en bussen.”

Volendam

De nieuwe wasgelegenheid is gevestigd in Purmerend en mikt ook op klandizie uit Volendam. “We merkten dat in Volendam veel busjes rijden. Vooral ook veel verhoogde en verlengde bussen. Daarbij hebben veel van die bussen een imperiaal op het dak. Zie dan maar eens een wasstraat te vinden waar je die bussen doorheen kan rijden.”

“Met die achterliggende gedachte hebben we besloten om onze wasstraat te vernieuwen en tevens beschikbaar te stellen voor bedrijven en particulieren. Onder meer een aantal grote bouwbedrijven uit Volendam is vaste klant bij onze wasstraten. Zij laten wekelijks hun bedrijfswagens bij ons wassen, waarna alles op factuurbasis afgehandeld wordt. Geen gedoe met bonnetjes dus na iedere wasbeurt.”

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.