Matz Carwash, Deventer

Eerste namen voor Tankstation Vakbeurs Online: Matz Carwash en Coppus Carwash 

De eerste programmaonderdelen voor de carwashdag van de Tankstation Vakbeurs Online zijn bekend. In de uitzending van donderdag 5 november vertelt Martin Kniest over het bijzondere personeel van Matz Carwash in Deventer. En via een virtual carwash tour kijken we achter de schermen bij Coppus Carwash in Venlo. 

Waar liggen de kansen voor de carwash? Dat is het centrale thema van de carwashdag op 5 november van de Tankstation & Carwash Vakbeurs online. 

De zesde editie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs krijgt begin november een andere opzet dan de vertrouwde beursvloer in Expo Houten. Op dinsdag 3, woensdag 4 en donderdag 5 november krijgen lezers en volgers van TankPro.nl en CarwashPro.nl als alternatief namelijk een boeiend en afwisselend programma voorgeschoteld waarin de laatste ontwikkelingen, trends en innovaties aan bod komen. De uitzendingen staan in het teken van de drie belangrijkste pijlers van tankstations: shop (dinsdag 3 november), brandstof/energie (woensdag 4 november) en carwash (donderdag 5 november)

5 november draait om carwash

Op 5 november kijk je van 12:00 tot 14:00 naar de live uitzending van de carwashdag. Tijdens de uitzending kan je vragen stellen aan de gasten via de live chat. 

Martin Kniest is te gast om te vertellen over de zesdelige documentaireserie De Wasstraat, die vanaf december te zien is op NPO2. In de serie staan het personeel van Matz Carwash in Deventer centraal. Kniest kiest er in zijn carwash voor om te werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals statushouders of ex-gedetineerden. Hij vertelt in de uitzending over zijn bedrijfsvisie en hoe hij deze mensen in hun werk en persoonlijke leven ondersteunt. 

Jeroen Visser van Dico geeft een blik achter de schermen van Coppus Carwash in Venlo. Deze splinternieuwe carwash is naar eigen zeggen de grootste en meest duurzame carwash in Noord Limburg. Voor welke apparatuur is gekozen, hoeveel wassingen zijn mogelijk en wat zijn de vooruitzichten voor deze locatie? 

Meer weten over de Tankstation Vakbeurs Online? Bekijk hier de website. Of schrijf je hieronder direct in. Deelname is gratis. Je ontvangt voor de uitzending een link waarmee je toegang hebt tot de uitzending. Achteraf terugkijken kan uiteraard ook met de terugkijklink.

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Eerste namen voor Tankstation Vakbeurs Online: Matz Carwash en Coppus Carwash | CarwashPro
Matz Carwash, Deventer

Eerste namen voor Tankstation Vakbeurs Online: Matz Carwash en Coppus Carwash 

De eerste programmaonderdelen voor de carwashdag van de Tankstation Vakbeurs Online zijn bekend. In de uitzending van donderdag 5 november vertelt Martin Kniest over het bijzondere personeel van Matz Carwash in Deventer. En via een virtual carwash tour kijken we achter de schermen bij Coppus Carwash in Venlo. 

Waar liggen de kansen voor de carwash? Dat is het centrale thema van de carwashdag op 5 november van de Tankstation & Carwash Vakbeurs online. 

De zesde editie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs krijgt begin november een andere opzet dan de vertrouwde beursvloer in Expo Houten. Op dinsdag 3, woensdag 4 en donderdag 5 november krijgen lezers en volgers van TankPro.nl en CarwashPro.nl als alternatief namelijk een boeiend en afwisselend programma voorgeschoteld waarin de laatste ontwikkelingen, trends en innovaties aan bod komen. De uitzendingen staan in het teken van de drie belangrijkste pijlers van tankstations: shop (dinsdag 3 november), brandstof/energie (woensdag 4 november) en carwash (donderdag 5 november)

5 november draait om carwash

Op 5 november kijk je van 12:00 tot 14:00 naar de live uitzending van de carwashdag. Tijdens de uitzending kan je vragen stellen aan de gasten via de live chat. 

Martin Kniest is te gast om te vertellen over de zesdelige documentaireserie De Wasstraat, die vanaf december te zien is op NPO2. In de serie staan het personeel van Matz Carwash in Deventer centraal. Kniest kiest er in zijn carwash voor om te werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals statushouders of ex-gedetineerden. Hij vertelt in de uitzending over zijn bedrijfsvisie en hoe hij deze mensen in hun werk en persoonlijke leven ondersteunt. 

Jeroen Visser van Dico geeft een blik achter de schermen van Coppus Carwash in Venlo. Deze splinternieuwe carwash is naar eigen zeggen de grootste en meest duurzame carwash in Noord Limburg. Voor welke apparatuur is gekozen, hoeveel wassingen zijn mogelijk en wat zijn de vooruitzichten voor deze locatie? 

Meer weten over de Tankstation Vakbeurs Online? Bekijk hier de website. Of schrijf je hieronder direct in. Deelname is gratis. Je ontvangt voor de uitzending een link waarmee je toegang hebt tot de uitzending. Achteraf terugkijken kan uiteraard ook met de terugkijklink.

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.