Bij TipTop Car- en Truckwash in Doetinchem is alles te vinden

De wasstraat en wasboxen van de TipTop Car- en Truckwash krijgen steeds meer vorm. In Doetinchem is straks werkelijk alles te vinden; kettingwasstraat, vijf wasboxen, stofzuigplein, doggy wash, een tappunt voor osmosewater, horeca, laadpalen, tanken en zelfs een waterstoftankpunt.

Tom Derksen houdt zich binnen Kuster Energy bezig met TipTop. Op 1 september 2020 heeft Kuster de carwashformule overgenomen. Alle carwashes bij Kuster-stations moeten op termijn TipTop-gelegenheden. Kuster heeft 548 tankstations en er zijn nu vier TipTop Car- en Truckwashes in Doetinchem, Babberich, Borculo en Groenlo. De wasstraten in Ter Borg en Didam worden later ook TipTop-wasstraten.

Het filiaal van TipTop Car- en Truckwash in Doetinchem werd vorig jaar al voorzien van compleet nieuwe apparatuur van Christ in de kettingwasstraat, de vijf wasboxen en het stofzuigplein. Onlangs zijn de wanden opgeknapt door Cleanpanel. Het interieur heeft daardoor een moderne en frisse uitstraling gekregen.

Lees ook:

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bij TipTop Car- en Truckwash in Doetinchem is alles te vinden | CarwashPro

Bij TipTop Car- en Truckwash in Doetinchem is alles te vinden

De wasstraat en wasboxen van de TipTop Car- en Truckwash krijgen steeds meer vorm. In Doetinchem is straks werkelijk alles te vinden; kettingwasstraat, vijf wasboxen, stofzuigplein, doggy wash, een tappunt voor osmosewater, horeca, laadpalen, tanken en zelfs een waterstoftankpunt.

Tom Derksen houdt zich binnen Kuster Energy bezig met TipTop. Op 1 september 2020 heeft Kuster de carwashformule overgenomen. Alle carwashes bij Kuster-stations moeten op termijn TipTop-gelegenheden. Kuster heeft 548 tankstations en er zijn nu vier TipTop Car- en Truckwashes in Doetinchem, Babberich, Borculo en Groenlo. De wasstraten in Ter Borg en Didam worden later ook TipTop-wasstraten.

Het filiaal van TipTop Car- en Truckwash in Doetinchem werd vorig jaar al voorzien van compleet nieuwe apparatuur van Christ in de kettingwasstraat, de vijf wasboxen en het stofzuigplein. Onlangs zijn de wanden opgeknapt door Cleanpanel. Het interieur heeft daardoor een moderne en frisse uitstraling gekregen.

Lees ook:

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.