CarwashProTV: Mesa Coatings over belang van goede vloer in een carwash

Joost Hermans en Jan Peter van Eeden van Mesa Coatings zijn vandaag te gast bij TankPro- en CarwashProTV . Zij vertellen waar een goede vloer in de carwash en het tankstation aan moet voldoen. Ook in de uitzending: de nieuwe locatie van OrangeGas in Amsterdam waar uitsluitend duurzame brandstoffen te vinden zijn. 

Waarom is een goede vloer in de carwash of bij het tankstation zo belangrijk? Wat zijn de risico’s van een slechte vloer? En hoe zit het met de vloeistofdichtheid van de coating? Het zijn enkele vragen die woensdagmiddag om 16.00 uur aan bod komen in een gloednieuwe uitzending van TankPro- en CarwashProTV.

Omdat tankstations aan een groot aantal eisen moeten voldoen bij de aanleg van een nieuwe vloer, is het niet altijd duidelijk waar de ondernemer op moet letten. Naast de heren van Mesa Coatings, is ook Mark Deuring van het onafhankelijke bureau Antea Inspection in de uitzending aanwezig. Hij legt uit hoe het precies zit met de regelgeving bij de aanleg van een vloeistofdichte vloer in het tankstation.

Waterstof

Verder reizen we af naar Amsterdam. OG opende onlangs de zesde locatie in Zweden, maar ook in Nederland staat het bedrijf niet stil. Zo staat het eerste openbare waterstoftankstation van Amsterdam op naam van het Friese bedrijf. Joyce van Os de Man vertelt in de reportage wat het aanbieden van waterstof inhoudt, waar je rekening mee moet houden en welke ontwikkelingen er binnen het bedrijf gaande zijn.

De uitzending is woensdag 21 april om 16.00 uur live te zien. Deze is op ieder gewenst tijdstip terug te kijken.

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CarwashProTV: Mesa Coatings over belang van goede vloer in een carwash | CarwashPro

CarwashProTV: Mesa Coatings over belang van goede vloer in een carwash

Joost Hermans en Jan Peter van Eeden van Mesa Coatings zijn vandaag te gast bij TankPro- en CarwashProTV . Zij vertellen waar een goede vloer in de carwash en het tankstation aan moet voldoen. Ook in de uitzending: de nieuwe locatie van OrangeGas in Amsterdam waar uitsluitend duurzame brandstoffen te vinden zijn. 

Waarom is een goede vloer in de carwash of bij het tankstation zo belangrijk? Wat zijn de risico’s van een slechte vloer? En hoe zit het met de vloeistofdichtheid van de coating? Het zijn enkele vragen die woensdagmiddag om 16.00 uur aan bod komen in een gloednieuwe uitzending van TankPro- en CarwashProTV.

Omdat tankstations aan een groot aantal eisen moeten voldoen bij de aanleg van een nieuwe vloer, is het niet altijd duidelijk waar de ondernemer op moet letten. Naast de heren van Mesa Coatings, is ook Mark Deuring van het onafhankelijke bureau Antea Inspection in de uitzending aanwezig. Hij legt uit hoe het precies zit met de regelgeving bij de aanleg van een vloeistofdichte vloer in het tankstation.

Waterstof

Verder reizen we af naar Amsterdam. OG opende onlangs de zesde locatie in Zweden, maar ook in Nederland staat het bedrijf niet stil. Zo staat het eerste openbare waterstoftankstation van Amsterdam op naam van het Friese bedrijf. Joyce van Os de Man vertelt in de reportage wat het aanbieden van waterstof inhoudt, waar je rekening mee moet houden en welke ontwikkelingen er binnen het bedrijf gaande zijn.

De uitzending is woensdag 21 april om 16.00 uur live te zien. Deze is op ieder gewenst tijdstip terug te kijken.

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.