Automechanika wordt zowel fysieke als digitale beurs in 2021

De vakbeurs Automechanika wordt dit jaar in een ‘Digital Plus’ format gegoten. Bezoekers en exposanten kunnen zowel op een digitaal platform als op de fysieke beurs elkaar ontmoeten. Automechanika loopt van 14 tot en met 16 september. 

Het nieuwe format wordt momenteel aan alle belanghebbenden uitgelegd. De hybride vorm zou eenmalig moeten zijn, de internationale beurs moet van 13 tot en met 17 september 2022 opnieuw geheel in Frankfurt plaatsvinden.

De organisatie laat weten: “Vanwege de moeilijkheden rondom pandemie kunnen we niet aan de verwachtingen van onze klanten voldoen om de toonaangevende internationale beurs in september neer te zetten. Het event vraagt landelijk om officiële goedkeuring, maar internationaal reizen moet ook mogelijk zijn. De beperkingen doen niets af de behoefte van de automotive sector om een platform te hebben waar ze zaken kunnen doen. Daarom hebben we gekozen om het concept aan te passen en een hybride beurs te organiseren.”

De beurs Hypermotion wordt tegelijkertijd met Automechanika gehouden. Het is voor het eerst dat deze beurzen bij elkaar worden gebracht.

Lees ook: 

Onderwerpen:

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Automechanika wordt zowel fysieke als digitale beurs in 2021 | CarwashPro

Automechanika wordt zowel fysieke als digitale beurs in 2021

De vakbeurs Automechanika wordt dit jaar in een ‘Digital Plus’ format gegoten. Bezoekers en exposanten kunnen zowel op een digitaal platform als op de fysieke beurs elkaar ontmoeten. Automechanika loopt van 14 tot en met 16 september. 

Het nieuwe format wordt momenteel aan alle belanghebbenden uitgelegd. De hybride vorm zou eenmalig moeten zijn, de internationale beurs moet van 13 tot en met 17 september 2022 opnieuw geheel in Frankfurt plaatsvinden.

De organisatie laat weten: “Vanwege de moeilijkheden rondom pandemie kunnen we niet aan de verwachtingen van onze klanten voldoen om de toonaangevende internationale beurs in september neer te zetten. Het event vraagt landelijk om officiële goedkeuring, maar internationaal reizen moet ook mogelijk zijn. De beperkingen doen niets af de behoefte van de automotive sector om een platform te hebben waar ze zaken kunnen doen. Daarom hebben we gekozen om het concept aan te passen en een hybride beurs te organiseren.”

De beurs Hypermotion wordt tegelijkertijd met Automechanika gehouden. Het is voor het eerst dat deze beurzen bij elkaar worden gebracht.

Lees ook: 

Onderwerpen:

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.