Oranjekoorts slaat toe in de carwash

Gratis wassen voor rood-wit-blauwe auto’s, wastegoed voor een juiste voorspelling van de uitslag of korting aan de hand van de gescoorde doelpunten. Carwashes haken op verschillende manieren in op het EK. De EK-kriebels slaan toe! 

Bij Carwash Drive-In in Deurne zijn er op de vrijdag acties zolang het EK duurt. Afgelopen vrijdag kon iedereen met een Alfa Romeo terecht voor een mooie korting. Komende vrijdag hebben eigenaars van een ander automerk geluk. Welk merk dat is wordt in de loop van de week bekend. Dat Italië vrijdag speelde en dat Alfeo Romeo een Italiaans merk is staat los van de keuze voor dit merk. Roul van den Heuvel van Drive-In vertelt dat zijn carwash regelmatig vergelijkbare acties heeft waarbij een bepaald automerk of een bepaalde kleur in aanmerking komt voor een korting. Het EK is een goede inhaker voor wasacties.

Washin7 heeft een actie met oud-trainer Aad de Mos opgezet. Wie de uitslagen van de wedstrijden goed weet te voorspellen maakt kans op een waspas ter waarde van 100 euro. Bij Mos Carwash is er in de webshop een beperkt aantal van het duurste wasprogramma’s te koop tegen een gereduceerd tarief. Mocht het Nederlands Elftal nu heel ver komen in het EK, dan wordt het aantal wasprogramma’s uitgebreid.

Rode Duivels

Carwash De Ring in het Belgische Mol is uitgedost in de kleuren van de Belgische vlag. Tom Philipsen houdt het echter bij versieringen en organiseert geen wasacties. “Eigenlijk houden wij slechts één actie per jaar en dat is de eindejaarsactie waarbij je bij een opwaardering extra wastegoed krijgt op je pas.” Wel geeft De Ring cadeaubonnen uit, die op speciale dagen zoals vaderdag weer goed kunnen worden ingezet als marketingmiddel. Philipsen denkt dat de Rode Duivels heel ver gaan komen. “Een finale tussen België en Nederland zou toch wel mooi zijn!”

Bij De Wasstraat in Herent wordt tijdens de groepsfase van het EK de korting op een wasbeurt bepaald door de winst van de Duivels. Zaterdag won België met 3-0 van Rusland, wat dus drie euro korting voor de klant betekent. Wel moeten klanten de app van De Wasstraat hebben geïnstalleerd en volledig geregistreerd zijn.

Rood-wit-blauw

Hans Buys van Wasstraat De Meern had dit weekend veel succes met de actie waarbij trio’s van rood-wit-blauwe auto’s gratis kunnen wassen, zie de foto boven dit artikel. Buys: “We hadden het vlak voor het weekend via de socials laten weten en er zijn toch al wat auto’s in de goede volgorde voorbij gekomen. Toch leuk als buren of vrienden door onze actie elkaar opzoeken en samen naar de carwash gaan.” De actie geldt alleen op dagen dat Oranje speelt. “In totaal dus vier dagen, de poulefase en daarna nog een wedstrijd”, lacht Buys. “Maar hopelijk langer. Als we verder komen, dan maken we de actie wel groter. Of in ieder geval wat makkelijker voor klanten.”

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Oranjekoorts slaat toe in de carwash | CarwashPro

Oranjekoorts slaat toe in de carwash

Gratis wassen voor rood-wit-blauwe auto’s, wastegoed voor een juiste voorspelling van de uitslag of korting aan de hand van de gescoorde doelpunten. Carwashes haken op verschillende manieren in op het EK. De EK-kriebels slaan toe! 

Bij Carwash Drive-In in Deurne zijn er op de vrijdag acties zolang het EK duurt. Afgelopen vrijdag kon iedereen met een Alfa Romeo terecht voor een mooie korting. Komende vrijdag hebben eigenaars van een ander automerk geluk. Welk merk dat is wordt in de loop van de week bekend. Dat Italië vrijdag speelde en dat Alfeo Romeo een Italiaans merk is staat los van de keuze voor dit merk. Roul van den Heuvel van Drive-In vertelt dat zijn carwash regelmatig vergelijkbare acties heeft waarbij een bepaald automerk of een bepaalde kleur in aanmerking komt voor een korting. Het EK is een goede inhaker voor wasacties.

Washin7 heeft een actie met oud-trainer Aad de Mos opgezet. Wie de uitslagen van de wedstrijden goed weet te voorspellen maakt kans op een waspas ter waarde van 100 euro. Bij Mos Carwash is er in de webshop een beperkt aantal van het duurste wasprogramma’s te koop tegen een gereduceerd tarief. Mocht het Nederlands Elftal nu heel ver komen in het EK, dan wordt het aantal wasprogramma’s uitgebreid.

Rode Duivels

Carwash De Ring in het Belgische Mol is uitgedost in de kleuren van de Belgische vlag. Tom Philipsen houdt het echter bij versieringen en organiseert geen wasacties. “Eigenlijk houden wij slechts één actie per jaar en dat is de eindejaarsactie waarbij je bij een opwaardering extra wastegoed krijgt op je pas.” Wel geeft De Ring cadeaubonnen uit, die op speciale dagen zoals vaderdag weer goed kunnen worden ingezet als marketingmiddel. Philipsen denkt dat de Rode Duivels heel ver gaan komen. “Een finale tussen België en Nederland zou toch wel mooi zijn!”

Bij De Wasstraat in Herent wordt tijdens de groepsfase van het EK de korting op een wasbeurt bepaald door de winst van de Duivels. Zaterdag won België met 3-0 van Rusland, wat dus drie euro korting voor de klant betekent. Wel moeten klanten de app van De Wasstraat hebben geïnstalleerd en volledig geregistreerd zijn.

Rood-wit-blauw

Hans Buys van Wasstraat De Meern had dit weekend veel succes met de actie waarbij trio’s van rood-wit-blauwe auto’s gratis kunnen wassen, zie de foto boven dit artikel. Buys: “We hadden het vlak voor het weekend via de socials laten weten en er zijn toch al wat auto’s in de goede volgorde voorbij gekomen. Toch leuk als buren of vrienden door onze actie elkaar opzoeken en samen naar de carwash gaan.” De actie geldt alleen op dagen dat Oranje speelt. “In totaal dus vier dagen, de poulefase en daarna nog een wedstrijd”, lacht Buys. “Maar hopelijk langer. Als we verder komen, dan maken we de actie wel groter. Of in ieder geval wat makkelijker voor klanten.”

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.