Eerste Mac Oil locatie van Mr. Wash bij een Shell tankstation

Mac Oil, onderdeel van het Duitse Mr. Wash, heeft voor het eerst een locatie geopend bij een Shell tankstation.  Klanten kunnen hier hun olie laten verversen. Bijzonder is dat er op de locatie géén carwash is. 

Volgens Uwe Tribian, hoofd van Shell’s Duitse smeermiddelenactiviteiten, wordt het tankstation steeds meer een onestopshop voor aanvullende diensten zoals horeca of postkantoor – het station vervangt het aanbod van andere dienstverleners die hun diensten terugschroeven. Voor het eerst kan nu dus in Duitsland bij een Shell tankstation olie worden ververst zonder afspraak.

Groeimogelijkheden

De autowasketen biedt deze service al aan bij een aantal Mr. Wash-waslocaties. De zakelijke band tussen Mac Oil en Shell vloeit voort uit dit aanbod. “Na met succes Shell premium motoroliën te hebben gebruikt voor olieverversing in de andere Mac Oil vestigingen in Duitsland, zijn we nog meer verheugd dat Shell ons in staat heeft gesteld nog een vestiging te vinden en nu te openen. Kort na het uitvoeren van de zes miljoenste oliewissel is dit een nieuwe mijlpaal in het gezamenlijke succesverhaal van Mac Oil en Shell”, aldus Cornelis van de Pol, algemeen directeur van Mac Oil, die de verbinding toelicht.

De eigenaar van Mr. Wash, Richard Enning, ziet de markt voor smeerdiensten als duurzaam, ondanks de energietransitie en opkomst van elektrische auto’s. “Met dit eerste enkele station bij een Shell-tankstation hebben we onze samenwerking op een geheel nieuwe leest geschoeid, waardoor er veel meer ruimte is voor uitbreiding. De verbrandingsmotor zal nog lang bij ons blijven en toekomstige aandrijvingstechnologieën zoals hybride voertuigen zullen ook motorolie nodig hebben. De markt blijft aantrekkelijk. We zien dan ook goede mogelijkheden om samen te groeien.”

Lees ook: 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Sandra Schafer

Sandra is redacteur van het Duitse zusje van CarwashPro, namelijk CarwashPro.de.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Eerste Mac Oil locatie van Mr. Wash bij een Shell tankstation | CarwashPro

Eerste Mac Oil locatie van Mr. Wash bij een Shell tankstation

Mac Oil, onderdeel van het Duitse Mr. Wash, heeft voor het eerst een locatie geopend bij een Shell tankstation.  Klanten kunnen hier hun olie laten verversen. Bijzonder is dat er op de locatie géén carwash is. 

Volgens Uwe Tribian, hoofd van Shell’s Duitse smeermiddelenactiviteiten, wordt het tankstation steeds meer een onestopshop voor aanvullende diensten zoals horeca of postkantoor – het station vervangt het aanbod van andere dienstverleners die hun diensten terugschroeven. Voor het eerst kan nu dus in Duitsland bij een Shell tankstation olie worden ververst zonder afspraak.

Groeimogelijkheden

De autowasketen biedt deze service al aan bij een aantal Mr. Wash-waslocaties. De zakelijke band tussen Mac Oil en Shell vloeit voort uit dit aanbod. “Na met succes Shell premium motoroliën te hebben gebruikt voor olieverversing in de andere Mac Oil vestigingen in Duitsland, zijn we nog meer verheugd dat Shell ons in staat heeft gesteld nog een vestiging te vinden en nu te openen. Kort na het uitvoeren van de zes miljoenste oliewissel is dit een nieuwe mijlpaal in het gezamenlijke succesverhaal van Mac Oil en Shell”, aldus Cornelis van de Pol, algemeen directeur van Mac Oil, die de verbinding toelicht.

De eigenaar van Mr. Wash, Richard Enning, ziet de markt voor smeerdiensten als duurzaam, ondanks de energietransitie en opkomst van elektrische auto’s. “Met dit eerste enkele station bij een Shell-tankstation hebben we onze samenwerking op een geheel nieuwe leest geschoeid, waardoor er veel meer ruimte is voor uitbreiding. De verbrandingsmotor zal nog lang bij ons blijven en toekomstige aandrijvingstechnologieën zoals hybride voertuigen zullen ook motorolie nodig hebben. De markt blijft aantrekkelijk. We zien dan ook goede mogelijkheden om samen te groeien.”

Lees ook: 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Sandra Schafer

Sandra is redacteur van het Duitse zusje van CarwashPro, namelijk CarwashPro.de.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.