Mondkapje weer terug op het stofzuigplein

Sara Kurfess, Unsplash

Het dragen van een mondkapje wordt opnieuw verplicht op alle publieke binnenlocaties waar geen coronatoegangsbewijzen gebruikt worden. Dat is dus ook op een overdekt stofzuigplein bij de carwash. De maatregel gaat vanaf zaterdag 6 november in.

De regels rondom mondkapjes zijn dinsdagavond tijdens de persconferentie door demissionair premier Mark Rutte bekend gemaakt. Op het niet dragen van een mondkapje staat een boetebedrag van 95 euro. Met de maatregel hoopt het kabinet de oplopende besmettingscijfers een halt toe te roepen en zo de zorg te ontlasten.

Anderhalve meter

De basisregels, zoals handen wassen en anderhalve meter afstand houden van elkaar, geldt als advies. Het is dus niet verplicht om op het stofzuigplein plaatsen af te kruisen om de anderhalve meter tussen klanten beter te stroomlijnen – wel is dit aan te raden.

De situatie wordt op 12 november aan de hand van een OMT-advies opnieuw beoordeeld.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Mondkapje weer terug op het stofzuigplein | CarwashPro

Mondkapje weer terug op het stofzuigplein

Sara Kurfess, Unsplash

Het dragen van een mondkapje wordt opnieuw verplicht op alle publieke binnenlocaties waar geen coronatoegangsbewijzen gebruikt worden. Dat is dus ook op een overdekt stofzuigplein bij de carwash. De maatregel gaat vanaf zaterdag 6 november in.

De regels rondom mondkapjes zijn dinsdagavond tijdens de persconferentie door demissionair premier Mark Rutte bekend gemaakt. Op het niet dragen van een mondkapje staat een boetebedrag van 95 euro. Met de maatregel hoopt het kabinet de oplopende besmettingscijfers een halt toe te roepen en zo de zorg te ontlasten.

Anderhalve meter

De basisregels, zoals handen wassen en anderhalve meter afstand houden van elkaar, geldt als advies. Het is dus niet verplicht om op het stofzuigplein plaatsen af te kruisen om de anderhalve meter tussen klanten beter te stroomlijnen – wel is dit aan te raden.

De situatie wordt op 12 november aan de hand van een OMT-advies opnieuw beoordeeld.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.